Με αφορμή τη συμμετοχή στο μουσικό σόου του Alpha «J2US», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου την Παρασκευή 01/03/2024.

Μεταξύ άλλων, δε, η εκρηκτική ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με την διατήρηση της λέξης «χοντρή» στο τραγούδι «Άδωνις» του Σταμάτη Κραουνάκη τονίζοντας τις προθέσεις της πολιτικής ορθότητας.


Δεν συμφωνώ με τη λέξη «χοντρή»

Ειδικότερα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν συμφωνώ με τη λέξη "χοντρή" στον "Άδωνι" και θα πω τη κάνω με τα παιδιά μου. Εγώ στα παιδιά μου επικοινωνώ πως, όταν θέλουμε να περιγράψουμε έναν άνθρωπο, χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν πιο γλυκές λέξεις. Δεν χρησιμοποιούμε λέξεις που μπορεί να τον πονέσουν τον άλλον. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή είναι μια λέξη με αρνητικό πρόσημο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ίαν Στρατής: Συμφωνώ απολύτως με την Πηνελόπη

«Συμφωνώ απολύτως με την Πηνελόπη. Εγώ είμαι λίγο πιο αούγκανος, βέβαια, σε αυτά αλλά ευτυχώς με διορθώνει η Μαίρη (σ.σ. Συνατσάκη) σχολίασε, γελώντας, ο παρτενέρ της ηθοποιού στο «J2US», Ίαν Στρατής.

Το κομμάτι της σάτιρας ο καθένας το κάνει όπως νομίζει

«Η πολιτική ορθότητα είναι κάτι στο οποίο κάποιοι από εμάς έχουμε κληθεί να το μελετήσουμε για να μπορούμε και να το εξηγούμε μετά. Οπότε δεν σημαίνει ότι κάποιος που θα του ξεφύγει και θα πει αυτή τη λέξη, το λέει κακά. Έχει να κάνει και με τον τόνο της φωνής, το χρώμα που θα βάλεις, αν θες να είσαι προσβλητικός. Όλο αυτό το κομμάτι της σάτιρας έχει μια βάση αλλά ο καθένας το κάνει όπως νομίζει. Εμένα, ας πούμε, δεν μου αρέσει να πω γέρο έναν μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο. Θα τον πω ηλικιωμένο ή παππού» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: