Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο οποίος μίλησε για όλα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του στο «Famagusta», αλλά και στη σχέση που έχει με τη μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Δείτε ακόμη - Βαγγέλης Κακουριώτης: "Θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου" (Βίντεο)


Από μικρός τραγουδούσα στο σαλόνι

«Από μικρός τραγουδούσα στο σαλόνι, ήμουν ένας "one man show". Η υποστήριξη από τους γονείς μου είναι πολύ σημαντική. Εγώ ξεκίνησα με τύμπανα, αλλά στη συνέχεια τα άφησα γιατί είχα την ανάγκη να είμαι μπροστά, να τραγουδάω, να παίζω κιθάρα. Οι γονείς μου μου έβρισκαν τη λύση σε κάθε μου πρόβλημα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Έπρεπε να γνωρίσω τον εαυτό μου

«Είμαι πολύ ευγνώμων, έπρεπε να κατασταλάξω, έπρεπε να γνωρίσω τον εαυτό μου, να ξέρω τα θέλω μου, τα όρια μου. Θυμάμαι το σχολείο με τον κόσμο που ερχόταν να με δει, τα εφηβικά μου χρόνια ήταν πολύ όμορφα», ανέφερε για την αρχή της καριέρας του που ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών, ο Βαγγέλης Κακουριώτης.


Για το αν έχει νιώσει ανταγωνισμό:

«Δεν αφιερώνω την προσοχή μου και τη διάθεσή μου σε ζήλιες και τέτοια. Ανταγωνισμό δεν ένιωσα ποτέ. Ο πατέρας μου μου είπε: ” ή θα είναι δορυφόρος ή πλανήτης, αποφάσισα να είναι ο πλανήτης, να έχω αυτοπεποίθηση για αυτό που κάνω. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι μόνο ηθοποιός ή τραγουδιστής, νιώθω καλλιτέχνης», υπογράμμισε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.


Τέλος, μίλησε και για την συμμετοχή του στο σίριαλ του MEGA «Famagusta», όπου υποδύεται τον Τεύκρο Κωνσταντίνου που είναι κτηνίατρος της φάρμας Σέκερη.
«Ο ρόλος που έχω στο "Famagusta" σε σχέση με αυτόν που είχα στην "Γη της ελιάς" έχει πολλές διαφορές. Η ικανοποίηση που είχαμε από αυτή την συνεργασία με τον Αντρέα Γεωργίου ήταν "γεμάτη" και θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε», δήλωσε ο Βαγγέλης Κακουριώτηςς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: