Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στη δημοσιότητα, αλλά και τις διευκολύνσεις που προσφέρει η δουλειά αυτή.

Η δημοσιότητα δεν είναι κάτι το φοβερό

«Η δημοσιότητα δεν είναι κάτι το φοβερό. Είναι σαν να ζεις σε ένα χωριό 1.000 κάτοικων και σε ξέρουν όλοι. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο μαγαζί και να τραβάνε τα μαλλιά τους ή να ουρλιάζουν. Το καλό με τη δουλειά μας είναι ότι μπορεί να έχεις κάποιες διευκολύνσεις», ανέφερε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.


Δεν γίνεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου

«Όλοι ερωτοτροπούμε με την έπαρση, παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά. Δεν γίνεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου. Όσο πιο πολύ το ελέγχεις, τόσο καλύτερα», δήλωσε ο ηθοποιός.


Υπάρχει κόσμος που δεν με θεωρεί αρκετά σημαντικό

Στη συνέχεια αποκάλυψε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πως υπήρχαν άνθρωποι που δεν πίστεψαν σε εκείνον, ενώ ανέφερε πως έχει δεχτεί άσχημες συμπεριφορές, τις οποίες θεωρεί πως είναι ένα είδος μικρής προδοσίας.


«Ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που δεν με θεωρεί αρκετά σημαντικό, ώστε να συνεργαστεί μαζί μου».


Ψυχικά και συναισθηματικά είμαι πολύ κοντά στο παιδί μου

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ανέφερε πως η συντροφικότητα είναι απαραίτητη στη ζωή, καθώς όπως δήλωσε «αν δεν έχεις ανθρώπους να μοιραστείς τα πράγματα, δεν έχει νόημα».

«Ψυχικά και συναισθηματικά είμαι πολύ κοντά στο παιδί μου. Οι υποχρεώσεις με έκαναν να μην περνάω τόσο χρόνο με το παιδί μου και έχω ενοχές για αυτό. Θα καταλάβω απολυτά τον ρόλο του παππού μόνο όταν δεν έχω τίποτα να κάνω και αφιερωθώ εκεί».

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ανελέητοι

Ακόμη, ανέφερε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης πως έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που έχουν ξεπεράσει τα όριά του.

«Υπάρχουν άνθρωποι που τηρούν τα προσχήματα και άλλοι που είναι ανελέητοι. Ο απλός κόσμος, με τα social media, μπορεί πανεύκολα να γίνει όχλος. Αυτό είναι επικίνδυνο. Πλέον υπάρχουν συμπεριφορές λιντσαρίσματος, που είναι αδιανόητες».


Σκέφτηκα να χειροδικήσω

«Έχω ένα πολύ μεγάλο όριο ανοχής και κάποιοι ξεπερνούν τα όρια εξαιτίας της ηπιότητας. Πολύ πρόσφατα, εξαιτίας ενός περιστατικού, σκέφτηκα να χειροδικήσω», τόνισε στη συνέχεια ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Οποιοσδήποτε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος

Όσον αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο ηθοποιός ήταν ξεκάθαρος.

«Πρέπει να μπούμε στη θέση των ανθρώπων που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι. Οποιοσδήποτε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να απολαύσει ό,τι τον ευχαριστεί», είπε κλείνοντας ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: