Ο Σταύρος Σβήγκος είναι για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά ο Μάρκος μέσα από τη σειρά «Έρωτας Φυγάς». Ο ρόλος του στο επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ, που πέρασε από σαράντα κύματα πριν μετακομίσει μεσούσης της σεζόν από το ΟΡΕΝ στον ΑΝΤ1, φαίνεται πως ολοκληρώνεται, τουλάχιστον με την παρουσία και τη συχνότητα που είχε μέχρι τώρα στην πλοκή της σειράς.
Ο Μάρκος έχει ένα αναπάντεχο και πρόωρο θάνατο που συγκλονίζει όλους τους ήρωες και κυρίως την αγαπημένη του

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό «MyTV», ο έρωτας ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Μάρκο τελειώνει με τον πιο δραματικό τρόπο, αφού ο πρωταγωνιστής έχει ένα αναπάντεχο και πρόωρο θάνατο που συγκλονίζει όλους τους ήρωες και κυρίως την αγαπημένη του.

Η Αλεξάνδρα αδυνατεί να πιστέψει ότι ύστερα από τόσα εμπόδια, βασανιστήρια, χωρισμούς, επανασυνδέσεις και συγκρούσεις, έχασε τελικά για πάντα τον άνθρωπο που λάτρεψε όσο τίποτα στη ζωή της. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της και τις επόμενες ημέρες μετά την κηδεία του Μάρκου θρηνεί ασταμάτητα πάνω από μνήμα του.

Η Αλεξάνδρα αρχίζει να χάνει τα λογικά της και οδηγείται στην τρέλα


Τη φροντίδα των παιδιών της έχουν αναλάβει στην παρούσα φάση ο Ιάσονας και το προσωπικό του αρχοντικού στο Κιάρι. Την ίδια ώρα, ο Δεμερτζής προσπαθεί να της συμπαρασταθεί, όμως η κατάσταση της Αλεξάνδρας γίνεται διαρκώς χειρότερη και επικίνδυνη. Σιγά - σιγά η νεαρή γυναίκα αρχίζει να χάνει τα λογικά της και οδηγείται στην τρέλα.

Μη μπορώντας να λειτουργήσει με ψυχραιμία και λογική, αποφασίζει να πάρει τον Γιωργάκη και να φύγει από το Κιάρι, στερώντας τον από τον πατέρα του και αφήνοντας πίσω την κόρη της, Μυρσίνη.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Σταύρος Σβήγκος, ο τηλεοπτικός «Μάρκος», ολοκληρώνει την έως τώρα παρουσία του στη σειρά και θα εμφανίζεται στην πλοκή μόνο υπό τη μορφή αναδρομών στο παρελθόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: