Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του, αλλά και τη σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα.

Ο γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» την Κυριακή κι απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στο «Happy Day».

«Με έπιασε ένας πανικός όταν έφυγε από το σπίτι και ο μικρός μου γιος, λέω "τώρα τι γίνεται;". Μετά είπα ότι πρέπει να το δω από την θετική πλευρά και να νιώσω ξανά τον έρωτα με τη σύζυγό μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.


Στη συνέχεια, εξήγησε πως μέχρι τώρα, τόσο εκείνος, όσο κι η γυναίκα του είχαν βάλει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση τους, αφού προτεραιότητά τους ήταν τα παιδιά τους.

«Μέχρι τώρα δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε τίποτα από αυτά που σκεφτόμουν, είτε γιατί τα παιδιά πηγαινοέρχονται, είτε γιατί οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν το έχουν επιτρέψει. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα βρούμε αυτή τη δυνατότητα», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Διαπίστωσα ότι και οι δύο θέλαμε πολύ να ξανανιώσουμε ότι είχαμε ζήσει στο παρελθόν και μου άρεσε πολύ αυτό. Είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα, γιατί προηγούνται τα παιδιά», πρόσθεσε τέλος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: