Στην Εύη Δρούτσα απάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχετικά με τα λεγόμενά της για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος, την Ελλάδα στη Eurovision.

H γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά της ΕΡΤ και της Μαρίνας Σάττι. Υποστηρίζει πως στο κομμάτι «Ζάρι» περιέχεται ο στίχος «Τα τα τα», ο οποίος κατά τα λεγόμενά της έχει "κλαπεί" από την ίδια, που τον έγραψε για το τραγούδι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

Marina Satti - ZARI (Official Music Video)

Έχω ενθουσιαστεί με το τραγούδι

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» για αυτό το ζήτημα, και ήταν ξεκάθαρος. «Έχω ενθουσιαστεί με το τραγούδι, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί η Μαρίνα Σάττι είναι μία τραγουδίστρια που εκτιμώ. Όλη αυτή η παραξενιά των κουπλέ, του ρεφρέν και ενός ζουρνά που ακούγεται μαζί με τα φωνητικά, επειδή ξέρω πως λειτουργεί το κοινό της Eurovision, το κάνουν ήδη πολύ αγαπητό», ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.


Στη χειρότερη περίπτωση θα είναι στη 10άδα, στην καλύτερη 5άδα

«Πιστεύω ότι στη χειρότερη περίπτωση θα είναι στη 10άδα, στην καλύτερη ίσως και στην 5άδα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.


Πάει κόντρα στα στερεότυπα για την Ελλάδα

«Ομολογώ ότι κι εγώ στην αρχή το κατέκρινα, δεν μου άρεσε. Κατάλαβα όμως αρκετά γρήγορα ότι είναι σατιρικό, ότι πάει κόντρα στα στερεότυπα που υπάρχουν για την Ελλάδα», σχολίασε για το βιντεοκλίπ ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Είναι λίγο λυπηρό

«Είναι λίγο λυπηρό αυτό. Όταν έχεις γράψει τόσο μεγάλα τραγούδια, το να κάθεσαι να μάχεσαι για το copyright του "Τα Τα Τα" είναι λίγο αστείο», δήλωσε τέλος για την Εύη Δρούτσα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: