Φανερά ενοχλημένος φάνηκε ο Στέλιος Ρόκκος όταν ρωτήθηκε για την απώλεια του αδελφού του κατά τη διάρκεια δηλώσεών του on camera, με αφορμή την πρεμιέρα των εμφανίσεων του μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Η κάμερα της εκπομπής ''Happy Day'' βρέθηκε εκεί και κατέγραψε την αντίδραση του τραγουδιστή, όταν μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον προ ολίγων μηνών θάνατο του αδελφού του. Ο τραγουδιστής ενοχλημένος απάντησε: «Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση. Ευχαριστώ πολύ».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σάτιρα μέσα από τους στίχους των τραγουδιών, αλλά και για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision, Μαρίνα Σάττι, με τον ίδιο να απαντά αρχκά: «Η σάτιρα δε χωράει στους στίχους των τραγουδιών, γιατί πολιτικά έχουμε χούντα που απαγορεύεται να πεις το οτιδήποτε. Πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Παιδιά συγγνώμη εμείς δεν έχουμε τέτοια εδώ πέρα, προσέχουμε πάρα πολύ και δεν θα πούμε τίποτα που μπορεί να ενοχλήσει τον Πορτοσάλτε».

Τέλος, για τη Μαρίνα Σάττι ο Στέλιος Ρόκκος σχολίασε: «Δεν έχω ακούσει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, αλλά η Μαρίνα Σάττι είναι μια απίστευτη τύπισσα και πολύ ταλαντούχα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czqpdtfzg3bl)