Με τα podcast να είναι πρώτη τάση στην εποχή μας πολλά είναι τα γνωστά πρόσωπα που έχουν ξεκινήσει τις δικές τους εκπομπές. Ένα από αυτά και ο Γιώργος Ταλάνσεβ τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor.

Μάλιστα στην πρώτη του εκπομπή φιλοξένησε άλλο ένα αγαπημένο πρόσωπο του Survivor, τον Άρη Σοϊλέδη. Οι δυο τους αφηγήθηκαν ιστορίες που έζησαν στις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου και μεταξύ άλλων μοιράστηκαν ένα «παράπονό» τους. Ότι δηλαδή η παραγωγή δεν τους πρότεινε να ξαναλάβουν μέρος στο παιχνίδι ενώ την ίδια ώρα ξανάφερε τις Ασημίνα Χατζηανδρέου Κατερίνα Δαλάκα στο παιχνίδι παρότι είχαν «φάει» και αποβολή. «Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν ήμασταν στο All Star. Είναι τρελό.

Στα @@ μου αν μπω στα @@ μου κι αν δεν μπω. Με ενοχλεί ότι δεν γίνεται παίκτες το επιπέδου του δικού μας και δεν κλήθηκε να πάμε – ο μόνος που πήγε δυάδα και δεν κλήθηκε να πάει είμαι εγώ – χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα στην παραγωγή. Εμείς δεν αποβληθήκαμε με το τηλέφωνο από το παιχνίδι» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης. «Η τετράδα η δική μας είναι λες και έχει μπει black list και όλοι το χτυπάνε. “Η δική σας η τετράδα δεν έχει μπει”, “δεν θα χτυπήσει το τηλέφωνο”. Τι μ@λ@κίες είναι αυτές; Εγώ τη ζωή μου την κάνω έξω, είμαι πάρα πολύ καλά, έχω τις επιχειρήσεις μου, τα podcast μου, είναι το κρίμα, το γιατί» πρόσθεσε ο Γιώργος Ταλάνστεβ.