Η Άννα Μαρία Βέλλη, δύο χρόνια μετά την εξομολόγησή της για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της, βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα με την αναφορά της στο TikTok στον κακοποιητικό πρώην σύντροφο που δεν ονομάτισε ποτέ δημοσίως.

Για άλλη μια φορά ωστόσο, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίο «φωτογράφησαν» τον ηθοποιό Άρη Μακρή ως «κακοποιητικό πρώην σύντροφο» της youtuber, με τον ίδιο να αρνείται εξ αρχής την εμπλοκή του.



Δείτε ακόμη - Άρης Μακρής στην Κατερίνα Καινούργιου: "Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα – Δεν είμαι εγώ ο κακοποιητής" (Βίντεο)


Ήταν 25 Νοεμβρίου 2021 όταν με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η  Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε φωτογραφία της με μελανιασμένο μάτι.

«Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν;» έγραφε στην ανάρτησή της η  Άννα Μαρία Βέλλη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τα σημάδια στο πρόσωπό της.


Δείτε όσα απάντησε ο Άρης Μακρής για πρώτη φορά μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.


Κι άλλες επώνυμες Ελληνίδες που μίλησαν δημόσια για την κακοποίηση.

Σοφία Παυλίδου

Ήταν το 2018 όταν η Σοφία Παυλίδου μέσα από τα social media κατήγγειλε τον συνάδελφό της, Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό στα παρασκήνια της παράστασης «Πετάει – Πετάει».




«Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλοτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα», είχε αναφέρει η Σοφία Παυλίδου μετά το ξεκίνημα της δικαστικής διαμάχης με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Τα πράγματα δεν συνέβησαν έτσι όπως έχουν ειπωθεί από την πλευρά της κυρίας Παυλίδου. Επ’ ουδενί δεν υπήρξε κάποιο χτύπημα ή ξυλοδαρμός απέναντί της. Πλέον διέξοδος είναι η νομική οδό», είχε απαντήσει στο «Πρωινό» ο Μάνoς Παπαγιάννης.





Μαρία Δεληθανάση

Τον Μάρτιο του 2022 η Μαρία Δεληθανάση, πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα social media με σημάδι στο μάτι της, απαντώντας για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την κακοποίησή της.




«Σαν σήμερα, πήρα την απόφαση να καταθέσω δημόσια την προσωπική μου ιστορία και να μοιραστώ είναι αρκετά επώδυνο βίωμα μου. Αυτό που με ώθησε να το κάνω ήταν η εσωτερική μου ανάγκη να αποτινάξω από πάνω μου κάθε είδος ενοχής, να είμαι πάλι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου και απέναντι στον καθένα. Αφού το εξωτερίκευσα και το πραγμάτωσα σε λέξεις, διαπίστωσα πως πέρα από σκληρό, δυστυχώς είναι και αρκετά κοινό».



Ναστάζια Μητροπούλου

Το 2019 το γνωστό μοντέλο γνωστοποίησε την περιπέτεια με τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της.



«Έχω φάει μπουνιές στο κεφάλι. Δεν το είπα πουθενά όμως αυτό. Με έχει κλοτσήσει στη μέση, πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα», δήλωνε η Ναστάζια Μητροπούλου στην εκπομπή «Μαζί σου» η οποία ακολούθησε μια σειρά από χειρουργεία προκειμένου να επανέλθει, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον οποίο έσπασε τη μύτη της.



Μικαέλα Φωτιάδη

Πρόσφατα, το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, όταν κατά την έξοδό της στο Κολωνάκι δέχτηκε επίθεση από άνδρα.




Η Μικαέλα Φωτιάδη μοιράστηκε την περιπέτειά της στο instagram με ένα μήνυμα όλο νόημα, δείχνοντας να γνωρίζει καλά για το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της.

«Έστειλε τελικά τα ανθρωπάκια του. Μπράβο να σε χαίρονται», ήταν το πρώτο της μήνυμα.

«Κανείς δεν με σακατεύει εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τ’ άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος», έγραψε η Μικαέλα Φωτιάδη ενώ τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως πίσω από την επίθεση πιθανόν να κρύβεται πρώην σύντροφός της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: