Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 12/03/2024 η Ευρυδίκη.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που έχει για τον Γιώργο Θεοφάνους και πόσο χαρούμενη είναι που έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Είναι πολλά που μας δένουν

«Είναι σημαντικό να βλέπεις κάποιες εικόνες και να χαμογελάς. Με τον Γιώργο Θεοφάνους συμβαίνει πάντα αυτό, ίσως γιατί μας δένουν τα πρώτα μας χρόνια. Είχαμε φύγει φοιτητές στο Λονδίνο. Τα πρώτα μας χρόνια στην Ελλάδα ήταν ένας αγώνας για να καταφέρουμε τους κοινούς στόχους μας, ο γιος μας. Είναι πολλά που μας δένουν. Αυτό που κρατάω μέσα μου είναι η εικόνα του Γιώργου ως το παιδί, ο νέος που γνώρισα, δεν θα αλλάξει ποτέ» ανέφερε η Ευρυδίκη.


Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου

«Δεν είναι με όλους τους ανθρώπους το ίδιο. Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου. Έτσι τον έχω στην καρδιά μου, άρα δεν θα μπορούσα να κρατήσω κάτι αρνητικό. Τα περάσαμε όλα σαν οικογένεια. Με έκανε πολύ ευτυχισμένη που έκανε οικογένεια ο Γιώργος γιατί ξέρω πόσο αγάπη είχε στα παιδιά και πόσο μεγάλη οικογένεια ήθελε. Κάτι που εγώ δεν μπορούσα να προσφέρω γιατί ήμουν εντελώς διαφορετική. Κι αυτό που με ηρέμησε μετά το διαζύγιο, ήταν που βρήκε τον άνθρωπο να το μοιραστεί και να κάνει την οικογένεια που ονειρευόταν» εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: