Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε την Ευαγγέλια Μουμούρη η οποία μίλησε για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega, "Ευτυχισμένοι Μαζί"

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της, αφού συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, και σε θεατρική παράσταση.

Δείτε ακόμη - Ευαγγελία Μουμούρη: "Στην καριέρα μου έχω βρεθεί με συνάδελφο που έκανε γυμνά και τώρα δουλεύει σε ένα υπουργείο" (Βίντεο)


Για την "Ηλέκτρα" και το "Έκτο πάτωμα"

«Γίνεται μία συζήτηση για το αν θα συνεχίσει η "Ηλέκτρα" και την επομένη σεζόν. Το "Έκτο πάτωμα" στην Αθήνα θα είναι οι τελευταίες παραστάσεις που θα κάνουμε», είπε αρχικά η Ευαγγέλια Μουμούρη.

Το "Ευλόγησον" μου είπε ο Γιάννης Μπέζος να το πω

«Η ατάκα "Ευλόγησον" προέκυψε όταν μου είπε να το πω ο Γιάννης Μπέζος, ήθελε να το λέω συνέχεια. Τις Απόκριες παιδιά ντύνονταν "Ευλόγησον" και μου έστελναν φωτογραφίες. Κάποια στιγμή σε γύρισμα τα φώτα ήταν περίεργα κι έπρεπε να κινούμαστε ανάλογα για να φωτιζόμαστε», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ευαγγέλια Μουμούρη.

Δείτε επίσης - Ευαγγέλια Μουμούρη: Aποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του "Καφέ της Χαράς" (Βίντεο)

Κάναμε πολλά σκονάκια σε γυρίσματα

«Κάναμε πολλά σκονάκια σε γυρίσματα, τα βάζαμε σε κουτιά πίτσας και πάνω σε cd, ακόμα και σε πλάτη συνάδελφου. Σε ένα εορταστικό γύρισμα είχαμε σκηνή γύρω από ένα κατσίκι που ψηνόταν, από την μία μεριά κάναμε το γύρισμα κι από την άλλη είχαμε βάλει σκονάκι πάνω στο κατσίκι», αποκάλυψε για τα γυρίσματα η Ευαγγέλια Μουμούρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: