Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» την Βενετία Καμάρα. Η γνωστή Youtuber, που έχει κάνει ξεχωριστή την παρουσία της στο διαδίκτυο αποκάλυψε ότι παράτησε τη δημοσιογραφία για να ασχοληθεί με την δημιουργία περιεχομένου, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Άλεξανδρο.

Μάλιστα, η Βενετία Καμάρα τόνισε πως δεν θα ήθελε να δουλέψει στην τηλεόραση και μοιράστηκε τα μελλοντικά της σχέδια.

Είμαστε κατά του γάμου

«Είμαστε 4μισι χρόνια με τον Αλέξανδρο και είμαστε καλά. Είναι προγραμματιστής, δεν καταλαβαίνω τίποτα από τη δουλειά του. Τον πήγα στα βραχάκια στην Ακρόπολη για το πρώτο μας φιλί. Στην αρχή είχαμε σχέση από απόσταση, ζούσε στην Αγγλία. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι, είναι ο άνθρωπός μου. Είμαστε κατά του γάμου. Δεν θέλω να μείνω έγκυος, φοβάμαι τις γέννες. Θαυμάζω τις γυναίκες που το κάνουν αυτό» αποκάλυψε αρχικά για τη σχέση της η Βενετία Καμάρα.


Είναι σημαντικό να ζητήσεις βοήθεια

«Πέρασα κατάθλιψη. Ήμουν βαθιά χωμένη. Ήμουν σε έναν λάκκο, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δύο μήνες σερί μπορεί να σηκωνόμουν από το κρεβάτι μετά τις 4 το απόγευμα. Καταλαβαίνεις και ο ίδιος ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένιωθα άλλος άνθρωπος. Είναι σημαντικό να ζητήσεις βοήθεια» εξομολογήθηκε η Βενετία Καμάρα.


Γιατί δεν θέλει να κάνει τηλεόραση 

«Τηλεόραση δεν νομίζω ότι θα μου ταιριάζει και αν θα με καταλάβαινε ο κόσμος, λόγω ηλικίας» τόνισε η γνωστή Youtuber.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: