Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της showbiz.

Ο τίτλος που θα έβαζε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στη φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι «φρενοκομείο», ενώ στη συνέχεια σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.


Για Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικο

«Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι παρορμητικοί. Το γεγονός ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχωρεί από το πλατό συχνά τελευταία είναι κάτι σαν στήλη εκπομπής», είπε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε ακόμη - Μαρίνα Σάττι: "Νιώθω ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση με όσα συμβαίνουν" - Η απάντηση στην αρνητική κριτική

Τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα τον συγχωρώ, την Εύη Δρούτσα όχι

Φυσικά, σχολίασε και την κόντρα που έχει ξεσπάσει τελευταία για το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision.

«Η Μαρίνα Σάττι δέχεται πυρά από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από μουσική. Στον Στέφανο Πιτσίνιαγκα θα συγχωρήσω αυτό που είπε για το "τα τα τα", ενώ στην Εύη Δρούτσα όχι», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ακόμη, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ευχήθηκε για την κουμπάρα του, Ιωάννα Μαλέσκου, να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Ραμόνα Βλαντή

Η Ραμόνα Βλαντή αποκάλυψε πως θα έβλεπε τον εαυτό της στο GNTM και είπε πως δεν θα αυτοπροτεινόταν ποτέ σε κανένα κανάλι.


Κατερίνα Ζαρίφη

«Έχω αδυνατίσει, το καλύτερο αδυνατιστικό σύστημα είναι οι 9 μέρες γαστρεντερίτιδας», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ευτράπελα που της έχουν συμβεί στον αέρα. «Μου έχει τύχει σε πάνελ ο διπλανός μου να αεριστεί και να πει "παιδιά, κάτι βρομάει"».

«Με την αλλαγή της ώρας δεν άλλαξε ουσιαστικά κάτι στην εκπομπή. Αυτό το κομμάτι που έμεινε κενό είναι για να συμπληρωθεί ίσως από κάποια γυναίκα. Για τη νέα σεζόν δεν έχουμε συζητήσει, εμείς πάντως θέλουμε σαν τρελοί να συνεχίσουμε», είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε πως θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Σάσα Μπάστα

«Τρέφομαι με junk food. Διατηρούμαι αδύνατη, επειδή κυνηγάω την πεντάχρονη κόρη μου. Ένα δεύτερο παιδί μπορεί να έρχεται αυτή τη στιγμή», είπε η Σάσα Μπάστα.


Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά, καθώς η κόρη της τον Σεπτέμβρη θα πηγαίνει πλέον στον παιδικό σταθμό.

«Λίγο δύσκολα θα επεδίωκα να αποκτήσω ένα δεύτερο παιδί. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία στην κόρη μου από την πρώτη μέρα, τη λένε Δάειρα», είπε το μοντέλο.


Γιώργος Χειμωνέτος

Ο Γιώργος Χειμωνέτος ανέφερε ότι τηλεοπτικά θα ήθελε να κάνει κάτι που να έχει σχέση με ποδήλατα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: