Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της ανακοίνωσε τα ευχάριστα μαντάτα! Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη ήταν τόσο χαρούμενη που σήμερα, 14 Μαρτίου, ανακοίνωσε τα νέα στην εκπομπή της «Ελένη»!

Ποια είναι αυτά;

Έρχεται τριήμερο και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Όπως τόνισε η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, την Καθαρά Δευτέρα η εκπομπή της δεν θα προβληθεί και είναι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της τυχεροί και… προνομιούχοι.

Συγκεκριμένα είπε η Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα είμαστε εδώ να σας τα πούμε την Καθαρά Δευτέρα, αλλά τα ξέρετε όλα αυτά! Όχι μόνο εσείς αλλά και όλη η Ελλάδα και εμείς είμαστε μέσα στους τυχερούς και προνομιούχους που μπορούμε να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα και ευχαριστούμε πάρα πολύ»! Τριήμερο έρχεται και η Ελένη, όπως φαίνεται, θα αποδράσει με την οικογένειά της στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου.

Βέβαια, δεν είναι το μόνο τριήμερο, αφού και… την παραπάνω εβδομάδα, την 25η Μαρτίου, η εκπομπή θα είναι εκτός και η παρουσιάστρια θα απολαύσει και εκείνες τις μέρες με την οικογένειά της!