Η Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 με το τραγούδι «Ζάρι» αποκάλυψε σε live στο Instagram τους ελληνικούς ήχους πίσω από το τραγούδι, το οποίο σαρώνει εντός και εκτός συνόρων.

Mαρίνα Σάττι: "Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;"


«Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;», είπε με χιουμοριστική διάθεση η Μαρίνα Σάττι, τονίζοντας πως ο βασικός ρυθμός του τραγουδιού «Ζάρι» είναι ο συρτός και όχι το ρεγκετόν, όπως πολλοί λανθασμένα υπέθεταν εδώ και μια εβδομάδα.

Ανέφερε ως παράδειγμα τη διασκευή «Γλύκα γλύκα», που έχει κάνει η Κέλλυ Κελεκίδου, σημειώνοντας πως «πρόκειται για μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια στην Ελλάδα».

Πέρα από τον συρτό, υπάρχει και το τσιφτετέλι. Τη μουσική του τραγουδιού «Ζάρι» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Vlospa, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel. Επίσης, creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει στις 9 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.