Τη δικιά της απάντηση σχετικά με το τι στυλ τραγουδιού είναι το «Ζάρι» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2024 έδωσε η Μαρίνα Σάττι.


Το "Ζάρι" είναι συρτός, όπως το "Γλύκα Γλύκα"

1-marina-satti-syrtos-regatron-zari-eurovision-2024
«Για όσους λένε πως το τραγούδι είναι ρεγκετόν, θα ήθελα να σας να προσκαλέσω να πάτε στο YouTube και να πατήσετε "Γλύκα - Γλύκα" της Κέλλυς Κελεκίδου, είναι μια μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνις και ουσιαστικά αυτός ο χορός (σ.σ. στο Zari) είναι συρτός», είπε η Μαρίνα Σάττι.


Το ρεγκετόν στην Ελλάδα το λέμε συρτό

«Οπότε το ρεγκετόν για όσους είναι εκτός Ελλάδας, στην Ελλάδα το λέμε συρτό. Ας ακούσουμε τον συρτό», πρόσθεσε η Μαρίνα Σάττι και έβαλε το τραγούδι.

Ολοκληρώνοντας και αφού τραγούδησε για λίγο το «Γλύκα Γλύκα» για να δείξει τον ρυθμό, είπε αστειευόμενη: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;».

Καλομοίρα: Στην αρχή με ξάφνιασε η διαφορετικότητά του

Η Καλομοίρα βρέθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Mad Radio 106,2 και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. Όπως δήλωσε η Καλομοίρα, δεν είχε ξανακούσει τη Μαρίνα και χρειάστηκε να κάνει την έρευνά της. Αν και στην αρχή την ξάφνιασε η διαφορετικότητά του.


Να σημειωθεί ότι με φόρα φαίνεται ότι οδεύει προς την κορυφή των στοιχημάτων το «Ζάρι».

1-marina-satti-zari-eurovision-2024-eurofans-videoclip


Συγκεκριμένα από χθες μέχρι σήμερα το τραγούδι εκτινάχθηκε από τη 10η στην βάζοντας πλώρη για την πεντάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Marina Satti - ZARI | Greece 🇬🇷 | Official Music Video | Eurovision 2024