Το μυστικό για να φέρει "εξάρες" το Ζάρι της Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε η Καλομοίρα, η οποία έδωσε τη δική της συμβουλή στην τραγουδίστρια για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», δήλωσε αρχικά: «Η καρδιά μου χτυπάει μαζί με τους Έλληνες και δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τη χώρα για αυτή την αγάπη. Δεν θα πήγαινα κι εγώ Eurovision, χωρίς την αγάπη του κόσμου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στη Μαρίνα Σάττι θα έλεγα "κορίτσι μου, είμαστε όλοι δίπλα σου, μην ακούς κανέναν. Συγκέντρωση μόνο σε αυτό που θα κάνεις εσύ στη σκηνή, είναι τρία λεπτά για σένα, μην ακούς τι λένε, κοίτα το τραγούδι σου και προχώρα μπροστά"».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czu6ks2hftbl)

Όσο για το κομμάτι, είπε: «Το τραγούδι μου άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω τώρα που έχει και τον Φωκά Ευαγγελινό θα το πάει στον Θεό. Θα σκίσει και θα πάρει την πρώτη, δεύτερη ή τρίτη θέση. Την πεντάδα τη βλέπω εύκολα».

Τέλος, σχολίασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού. «Για το βιντεοκλίπ μπορώ να σου πω ότι εμένα δεν μου φάνηκε άσχημο, καταλαβαίνω τι λένε. Στο εξωτερικό έχουν σεβασμό για τη φιλοσοφία, λένε συνέχεια ότι αγαπούν την Ελλάδα. Οι Αμερικάνοι μου λένε συνέχεια "θάλασσα, φιλοσοφία, Σωκράτης, Ακρόπολη". Το βιντεοκλίπ είναι καλλιτεχνικό», είπε κλείνοντας.