Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Καλομοίρα.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Καλομοίρα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε πέρυσι να αποσύρει τη συμμετοχή της από τη Eurovision, τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό το 2008, ενώ έκανε και το δικό της σχόλιο για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.


Για το νέο της τραγούδι "Rolling"

«Το Rolling το είχα γράψει με σκοπό να βρω κομμάτι της Eurovision. Τελικά βρήκα κομμάτι, που λέγεται αλλιώς, και το έκανα με συνθέτες που γράφουν για Eurovision. Το Rolling ένιωθα ότι το ήθελα για άλλο πρότζεκτ. Θα βγάλω όμως και το άλλο κομμάτι, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάω άλλο», ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα και συνέχισε αποκαλύπτοντας τον λόγο που απέσυρε πέρυσι τα τραγούδια της από τον μουσικό διαγωνισμό.


Αποφάσισα να αποσύρω το τραγούδι μου

«Πάντα πάω με το ένστικτό μου. Τη βραδιά πριν από την τελική υποβολή των τραγουδιών για τη Eurovision, είχα βάλει τα κλάματα σαν μωρό γιατί αποφάσισα να τα αποσύρω. Δεν κατηγορώ κανέναν, ίσως φταίω κι εγώ, αλλά πάντα πάω με το ένστικτό μου, κάτι μου έλεγε να μη τα στείλω. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος, το μέλλον θα δείξει», ανέφερε στη συνέχεια η Καλομοίρα.


Για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2008

«Όταν συμμετείχα στη Eurovision δεν νομίζω ότι με δυσκόλεψε κάτι, γιατί μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, έτσι έχω μάθει, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Είχαμε όλοι έναν στόχο. Για μένα, το πιο δύσκολο ήταν όταν γινόταν η διαδικασία επιλογής στην Ελλάδα», δήλωσε η τραγουδίστρια.

Πιστεύω θα σκίσει η Μαρίνα Σάττι

«Τρελαίνομαι με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Δεν ξέρω τι λένε, ότι δεν αρέσει, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Πιστεύω θα σκίσει, η κοπέλα έχει ωραίο στυλ, δεν ξέρω πώς είναι live αλλά από αυτά που έχω δει, είναι πολύ καλή. Η Eurovision θέλει fan και η Μαρίνα Σάττι το βγάζει αυτό, επίσης ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι τόσο καλός... θα το απογειώσει», είπε η Καλομοίρα για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.



Μετά τη Eurovision είχα πέσει σε κατάθλιψη

«Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision. Δεν θα το ξεχάσω αυτό αλλά δεν θέλω να θάψω κανέναν. Να είναι καλά όλοι. Δεν νομίζω ότι έφταιγε η ΕΡΤ, ίσως ευθυνόταν ο άνθρωπος της ΕΡΤ.

Μου πήρε χρόνια να καταλάβω το παιχνίδι

Το θέμα, όμως, είναι ότι εγώ τότε ήμουν μικρή και αλλιώς φανταζόμουν ότι θα είναι η σόουμπιζ, μου πήρε χρόνια να καταλάβω το παιχνίδι. Περίμενα ότι μετά την τρίτη θέση που έφερα και έδειξα ότι αξίζω, ότι κάτι θα άλλαζε, αλλά δεν αλλάζει τίποτα τελικά. Το θέμα είναι να πιστέψεις εσύ ότι αξίζεις. Εμένα μου πήρε 20 χρόνια να το καταλάβω», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.


Τέλος, η Καλομοίρα σχολίασε και τον χαμό που έγινε κάτω από βίντεό της, με πολλούς να σχολιάζουν ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Σε αυτό το βίντεο, δεν περίμενα με τίποτα ότι θα γίνει όλο αυτό. Το έκανα πολύ βιαστικά, δεν είχα βάλει μάσκαρα, δεν είχα και πολύ φως, και λέω “ρε παιδιά, τι έγινε;” αλλά έχει πλάκα γιατί τσακώνονται από κάτω χωρίς λόγο», είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: