Αντίστροφα θα ξεκινήσουν να μετρούν σε λίγες εβδομάδες η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς περιμένουν με ανυπομονησία τον καρπό του έρωτά τους, που θα είναι κορίτσι.

Η γνωστή ηθοποιός πριν από δύο μήνες αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, όταν σε βραδινή της κοσμική έξοδο η φουσκωμένη κοιλιά πρόδιδε πλέον την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της.


Χθες, Σάββατο 16/03/2024 ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αφιέρωση στην αγαπημένη του, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.


Ο Γιώργος Τζαβέλλας πανηγύρισε στέλνοντας φιλάκια προς την εξέδρα και στη συνέχεια πήρε τη μπάλα και την έβαλε μέσα από τη φανέλα του. Ο λόγος προφανής. Περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Βίκυ Κάβουρα.


1-giwrgos-tzavellas-1


Την περσινή σεζόν η Βίκυ Κάβουρα είχε βρεθεί αρκετές φορές στις κερκίδες της ΆΕΚ προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της στο γήπεδο. Ωστόσο κανείς δεν γνώριζε πως η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής μετρούσαν ήδη έξι μήνες σχέσεις.



Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας, από την αρχή της σχέσης τους, θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική του ζωή μακριά από τα media. Η ηθοποιός μάλιστα αρνήθηκε την προσέγγιση των δημοσιογράφων προκειμένου να απαντήσει για την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή.



Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού ξεκίνησαν από τον λογαριασμό της Βίκυς Κάβουρα στο instagram όταν οι δυο τους άρχισαν να ταξιδεύουν μαζί στο εξωτερικό.

1-tzabela-biky-kavoyra-1


Στην πορεία οι αναρτήσεις τους αυξήθηκαν, όπως και οι εμφανίσεις της ηθοποιού στο γήπεδο, όπου πήγαινε να καμαρώσει από κοντά τον αγαπημένο της.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει ακόμα ένα αγοράκι, ηλικίας 5 ετών, από τον προηγούμενο γάμο του με την Αθηνά Πικράκη.