Το ζευγάρι που παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Breakfast@Star», φέτος έχει μια ανοδική πορεία στην τηλεθέαση και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, γεγονός για το οποίο είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι.

«Φυσικά και τα κοιτάζω τα νούμερα. Άλλες μέρες είναι πιο καλές, άλλες δεν είναι τόσο καλές. Σε επηρεάζουν όμως από την άποψη ότι πάντα τα κοιτάς ώστε, όταν κάτι δεν είχε το αποτέλεσμα που θέλεις, να δεις τι μπορείς να βελτιώσεις και τι μπορείς να κάνεις.

Σε πεισμώνουν περισσότερο ώστε να δώσεις κάτι παραπάνω«, είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ετεοκλής Παύλου.

Την ανοδική πρόοδο των νούμερων τηλεθέασης για το «Breakfast@Star» έχουν σχολιάσει και άλλες παρουσιάστριες πρωινών εκπομπών, όπως η Φαίη Σκορδά αλλά και η Ναταλία Γερμανού.

«Εδώ βλέπω ένα παιδί και που η αλήθεια είναι ότι το Star ανέβηκε πάρα πολύ σε νούμερα τηλεθέασης χωρίς να κάνουν extreme πράγματα και μπράβο τους – για εμένα. Είμαστε σχεδόν απέναντι. Δεν είμαστε καθόλου; Καθόλου. Βλέπω ένα παιδί που δεν το παίρνει πάνω του. Πάντα έλεγε ότι θέλει να παραμείνει και τώρα δε λέει, ότι θα το σκεφτούμε», είπε η Φαίη Σκορδά.


Η Ναταλία Γερμανού από την πλευρά της, το μεσημέρι του Σαββάτου 16/03/2024 ανέφερε: «Πάνε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και το αξίζουν και πάνε γιατί είναι μία απολύτως δομημένη εκπομπή με ωραία θεματολογία και σκαλέτα και τα αξιοποιούν όλα πολύ ωραία με την παρέα τους. Το διαφορετικό δε βλέπω που εντοπίζεις. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πρωινά.

«Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί με τον Ετεοκλή, το είχα πει και στην εκπομπή, όταν είχε πει κάτι ειρωνικά για τον Νίκο Συρίγο. Και λέω ρε παιδί μου, επειδή ο Νίκος Συρίγος είναι μιας άλλης βαρύτητας δημοσιογράφος, είπα να υπάρχει ένας σεβασμός σε δημοσιογράφους που έχουν δώσει χρόνια τα διαπιστευτήριά τους. Μετά, όμως, όταν κατάλαβα τον τρόπο και του Ετεοκλή και της Ελένης, είπα ότι είναι δύο παιδιά με άγνοια τηλεοπτικής πονηριάς, τα οποία βγαίνουν και λένε αυτό που πιστεύουν, τη γνώμη τους κι αυτό που συζητάνε στο σπίτι τους. Αυτό είναι αθώο, αγνό και τελικά ωραίο».


Και ενώ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βιώνουν μια από τις καλύτερες περιόδους τηλεοπτικά, την ίδια ώρα, έχουν έρθει αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες, αφού τον τελευταίο καιρό, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο σύζυγός της με την κόρη τους, Μελίτα, είχαν κάποια προβλήματα με την υγεία τους.

Στις αρχές Φεβρουαρίου η Ελένη Χατζίδου είχε χρειαστεί να αποχωρήσει εκτάκτως από την εκπομπή, καθώς έπρεπε να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο.



Η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πως η κόρη της είχε πνευμονία, ωστόσο έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για έχει την παρακολούθηση των γιατρών.

«Κάναμε τις εξετάσεις και μας είπαν πως πρόκειται για πνευμονία σε αρχικό στάδιο, το οποίο φαίνεται πως το προλάβαμε. Ήταν με πυρετό όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Την Παρασκευή ήταν μια χαρά και είπαμε, “εντάξει τελείωσε, ήταν καμιά ίωση”. Σήμερα ξαναέκανε πυρετό. Αυτό ήταν που μας τρόμαξε πάρα πολύ. Προλάβαμε την αρχή της πνευμονίας γιατί αν είχαμε προχωρήσει τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο νομίζαμε πως ξεμπερδέψαμε. Φυσικά δεν βγήκαμε από το σπίτι, προσέξαμε όσο μπορούσαμε. Να που πήγε σήμερα στο σχολείο και μας πήραν να μας ενημερώσουν ότι ανέβασε πάλι πυρετό», είχε δηλώσει η Ελένη Χατζίδου

Μετά από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, η μικρή Μελίτα επέστρεψε σπίτι και την αποκάλυψη είχε κάνει η Ελένη Χατζίδου με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Εξιτήριο για την κόρη τους από το νοσοκομείο

Λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή της κόρης τους στο σπίτι, ο Ετεοκλής Παύλου είχε οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από υψηλό πυρετό.

Ο ίδιος είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από το νοσοκομείο, ενώ περίμενε τους γιατρούς για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.




Και αφού και ο Ετεοκλής Παύλου ανάρρωσε και επέστρεψε σπίτι, τότε η Ετεοκλής Παύλου είχε ένα μικρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αυχένα της.

Η παρουσιάστρια έμεινε εκτός εκπομπής για όλη την εβδομάδα, καθώς μετά από οδηγίες των γιατρών έπρεπε να ξεκουραστεί για να επιστρέψει την Τρίτη 19/02 στο «Breakfast@Star».



Ο Ετεοκλής Παύλου καθημερινά ενημέρωνε τους τηλεθεατές για κατάσταση της υγείας της συζύγου του, ενώ και εκείνη δημοσίευε σχετικά βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: