Την Μπέσσυ Αργυράκη υποδέχθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωινό της Κυριακής 18/03/2024, στο πλατό της εκπομπής «I love Σου Κου» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εμφάνιση που πραγματοποίησε λίγες ώρες νωρίτερα στη σκηνή του «J2US» και σχολιάστηκε έντονα στα social media για ορισμένες φωνητικά της προβλήματα.


Δεν άκουγα, γι’ αυτό και ήμουν εκτός χρόνου

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Αργυράκη εξομολογήθηκε πως «δεν άκουγα τίποτα, έπαθα σπασμό χορδών. Το τραγούδι αυτό το λέω στο ρεπερτόριο μου πάρα πολύ συχνά, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το τραγούδι. Δεν άκουγα, γι’ αυτό και ήμουν εκτός χρόνου. Ήμουν επίσης σερί μετά από τρεις – τέσσερις ημέρες live στη Χαλκίδα, στην Πάτρα και στην Κόρινθο».


Η κόρη σου, η Εβελίνα τι σου είπε;

«Μα άμα δεν κοιμάσαι, η φωνή κλείνει. Να το πούμε κι αυτό, προς Θεού. Η κόρη σου, η Εβελίνα τι σου είπε;» ρώτησε τότε, βοηθητικά, η οικοδέσποινα της εκπομπής με την τραγουδίστρια να απαντήσει πως «η κόρη μου είναι πάντα με έναν καλό λόγο, ξέρει και παρακολουθεί. «Είναι λογικό» μου είπε όπως μου λες και εσύ».


Όλοι ξέρουμε τι αξίζεις σαν τραγουδίστρια

«Δεν θέλω να πτοείσαι, δεν θέλω να στεναχωριέσαι. Όλοι ξέρουμε την φωνάρα σου και όλοι ξέρουμε τι αξίζεις σαν τραγουδίστρια» είχε υπογραμμίσει, λίγο νωρίτερα, η Μπέττυ Μαγγίρα με την Μπέσσυ Αργυράκη να μη διστάζει να τραγουδήσει a cappella στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 το εν λόγω τραγούδι.


Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι, ένα βράδυ νωρίτερα, η Μπέσσυ Αργυράκη θέλησε να κάνει είσοδο στη σκηνή του «J2US» τραγουδώντας ζωντανά το κομμάτι «I will survivor» για το οποίο και δέχθηκε τα πυρά στα social media.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: