Αποκαλύψεις έκανε για την προσωπική του ζωή ο Στάθης Σχίζας. Ειδικότερα, ο γνωστός επιχειρηματίας μιλά για την σχέση με την κόρη του και την οριστική τελεία που έβαλε σε προηγούμενη σχέση του με γνωστή influencer.

 «Στο ‘J2US’ τραγουδάω και το διασκεδάζω, είναι τα μπουζούκια μου. Δε με ενόχλησαν τα σχόλια που ακούστηκαν για τη φωνή μου… ό,τι έχει ο καθένας. Μοιραζόμαστε το ίδιο καμαρίνι με τον Θανάση Πάτρα, τα έχουμε βρει και είμαστε χαλαροί».

 «Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των παιχτών. Εγώ δεν είμαι ανταγωνιστικός με κανέναν», συμπληρώνει.

Για την κόρη του

«Η κόρη μου με παρακολουθεί, έχει έρθει να με δει με τις φίλες της. Έγινα ρεζίλι στην κόρη μου όταν ξέχασα τα λόγια μου όταν τραγουδούσα. Μου έκανε παρατήρηση γιατί δε διαβάζω, όπως εκείνη τα μαθήματά της. Ξέρει όλα όσα γράφονται για μένα, το καταλαβαίνω από όσα μου λέει».

Ο ίδιος συμπληρώνει πως:

 «Είμαι προετοιμασμένος για το γεγονός ότι η κόρη μου θα κλάψει και θα στεναχωρηθεί από κάποιον. Δε θέλω να μου ‘πειράξουν’ το παιδί, θα επιβλέπω σίγουρα με ποιον βγαίνει. Θέλω να κάνω οικογένεια και περισσότερα παιδιά, είναι ευλογία».

 «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που κάθε Κυριακή τρώγαμε όλοι μαζί στο τραπέζι, είμαι περήφανος που κρατάω κάποιες παραδόσεις».

Όσο για την προσωπική του ζωή;  «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Όταν δεν ψάχνεις κάτι, θα έρθει από μόνο του, τυχαίνουν αυτά. Έχω βάλει οριστική τελεία στην προηγουμένη σχέση μου. Δέχομαι φλερτ από γυναίκες μέσω μηνυμάτων αλλά δε μου αρέσει αυτός ο τρόπος προσέγγισης».