Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου φαίνεται πως προσπαθεί να αφήσει πίσω της κάθετί που θυμίζει την παλιά της ζωή.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου είναι γνωστό πως για χρόνια, έδινε μάχη με τον εθισμό της στα ναρκωτικά, ενώ πλέον έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, επιλέγοντας όπως λέει κι η ίδια «το φως».

Πολύ συχνά μάλιστα, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο αποκάλυψε ότι άλλαξε το όνομά της.

Συγκεκριμένα, αποχωρίστηκε το «Μαρία Ελένη Ζωή» και υιοθέτησε το «Αίθρα» που στην αρχαία ελληνική γλώσσα σημαίνει «φωτεινός ουρανός».

Στο βίντεο που ανέβασε, ακούγεται να λέει: «Πόσο χαίρομαι που άλλαξα το όνομά μου, που με λένε Αίθρα και όχι Μαρία Ελένη Ζωή. Το Αίθρα αγαπώ πλέον, το Αίθρα με αντιπροσωπεύει πλέον. Ένας λόγος παραπάνω που δεν θέλω να με λένε πλέον, Μαρία Ελένη είναι γιατί Μαρία Ελένη ονομάζουν την εισαγγελέα που αθώωσε τον Ηλία Μίχο. Οπότε, ευτυχώς που έχω κρατήσει το Αίθρα και όχι το Μαρία Ελένη».

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Αίθρα. Η μητέρα του θρυλικού ήρωα Θησέα. Πριγκίπισσα της Τροιζήνας. Κόρη του βασιλιά Πιτθέως. Αυτά! Αλλάζω τα πάντα. Αυτό που ήμουν δεν είμαι πια. Αγαπώ τις αλλαγές. Την ροή».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

@aithralykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος - Ανέζα 🚬🚬11