Για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, αλλά και αυτές που θέλει να κάνει, μίλησε η Μέγκαν Φοξ.

Υπενθυμίζεται ότι η δραστικά διαφορετική εμφάνισή της σε ένα after party του Super Bowl, τον περασμένο μήνα, οδήγησε σε κύμα αντιδράσεων και εικασιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τι μπορεί να είχε κάνει πρόσφατα, ενώ ακόμα και πλαστικοί χειρουργοί έβγαιναν και μιλούσαν, εκτιμώντας ότι είχε κάνει επέμβαση στη μύτη, ανύψωση φρυδιών και έχει βάλει επιθέματα στα μάγουλα της.

*Διαβάστε εδώ: Άγγελος Διονυσίου: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κούκλα κόρη του και τη σύζυγό του (Εικόνες)

Η ηθοποιός, όμως, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις έχει κάνει.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)



Μίλησε για την πλαστική στήθους που έχει κάνει, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει επίσης επέμβαση στη μύτη της, όταν ήταν στα 20 της, αλλά αρνείται τους ισχυρισμούς ότι έχει κάνει την διαδικασία επτά κι οκτώ φορές.

Η Μέγκαν Φοξ, μητέρα τριών παιδιών, διέψευσε τις φήμες για όποιες άλλες διαδικασίες, επιμένοντας ότι δεν θα αφαιρούσε ποτέ λίπος από το σώμα της, αφού είναι τόσο αδύνατη, ενώ μίλησε με ειλικρίνεια για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον στο σώμα της.

Μιλώντας στο podcast Call Her Daddy, παραδέχθηκε ότι αγαπά τα αποτελέσματα των χειρουργικών επεμβάσεων, στις οποίες έχει υποβληθεί και ομολόγησε ότι φοβάται την αναισθησία.

Εκτός από τις οφθαλμοφανείς επεμβάσεις, αποκάλυψε ότι έχει κάνει fillers και μπότοξ, όχι όμως λίφτινγκ ή νήματα, μία μη επεμβατική διαδικασία που ανορθώνει το δέρμα που έχει χαλαρώσει και τονώνει την παραγωγή το κολλαγόνου.

«Δεν έχω κάνει ποτέ λίφτινγκ οποιουδήποτε είδους, ούτε λίφτινγκ φρυδιών, αν και θα ήθελα», είπε.

«Μπαίνω πολύ στον πειρασμό να πάω να μου τραβήξουν τα φρύδια μέχρι πίσω, θέλω αυτό το βλέμμα, φαίνεται διασκεδαστικό και μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο είναι τόσο δελεαστικό», πρόσθεσε.

Στις φήμες ότι έχει αφαιρέσει λίπος από τα μάγουλά της απάντησε αρνητικά, λέγοντας: «Είμαι πολύ αδύνατος άνθρωπος, δεν έχω αρκετό σωματικό λίπος ή λίπος στο πρόσωπό μου, επομένως θα βάζω μόνο λίπος. Δεν θα αφαιρέσω ποτέ το λίπος, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχω κάνει ποτέ λιποαναρρόφηση ή κάτι παρόμοιο».

Εξήγησε ακόμα πως από όταν ήταν μικρό κοριτσάκι και κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη, ήθελε να έχει μεγάλο στήθος και γλουτούς, αφού δεν ήταν ευχαριστημένη με το... αρχικό σετ.

Είπε μάλιστα ότι όταν σταμάτησε τον θηλασμό των παιδιών της, έβαλε εκ νέου στήθος, «γιατί δεν ξέρω πού πήγαν, αλλά έφυγαν».


«Θέλω ακόμα μεγαλύτερα οπίσθια»

Συνέχισε δε λέγοντας ότι δεν της αρέσουν τα χειρουργεία, γιατί το σώμα της δεν αντιδρά καλά στην γενική αναισθησία και τη φοβάται, αλλά δεν την πειράζει εάν το αποτέλεσμα είναι να ξυπνήσει με το «μεγαλύτερο στήθος που μπορείς να χωρέσεις στο σώμα μου».

«Αν μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, θα έβαζα τους γιατρούς να το μεγαλώσουν, γιατί δεν μου αρέσει η χειρουργική επέμβαση, οπότε θα ήθελα μία ανταμοιβή για τον πόνο που πρέπει να περάσω», επισήμανε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θέλει ακόμα μεγαλύτερα οπίσθια, αλλά σε ερώτηση εάν έχει κάνει brazilian lift ή αν έχει βάλει εμφυτεύματα απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι δεν έχει το σωματικό λίπος που χρειάζεται για την επέμβαση.

«Θα το έκανα αν μπορούσα», ανέφερε, προσθέτοντας δε πως είναι πολύ δύσκολη η ανάρρωση από μία τέτοια επέμβαση, γιατί χρειάζεται να ξαπλώνεις μπρούμυτα για τρεις μήνες, ενώ «έχεις μελανιές για μία αιωνιότητα».

«Αν το έκανα θα ήθελα να έχω τα μεγαλύτερα οπίσθια, να πάω να περπατήσω μέσα σε ένα πάρκο και όλοι να ψιθυρίζουν, να γελάνε και να με σχολιάζουν, σαν φρικιό του τσίρκου», σημείωσε.

Σε ερώτηση για τον λόγο που απέφυγε να υποβληθεί σε άλλες επεμβάσεις, δήλωσε ότι φοβάται την γενική αναισθησία, καθώς δεν παίρνει τα χειρουργεία «ελαφρά» και εξαιτίας του φόβου της δεν έχει κάνει πολλές.

Η σταρ του Χόλυγουντ, πάντως, έχει δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, τα οποία αντικρούει με χιούμορ ή απλώς αγνοώντας τα.