Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποδέχτηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης το βράδυ της Τετάρτης 20/03/2024 στο «Night Out».

Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή της, για τις κρίσεις άγχους που πέρασε, αλλά και για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε ακόμη - Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Δεν κρύβονται - Το κοινό ταξίδι τους στην Πορτογαλία


Ο Κώστας Τσουρός είναι η αφορμή που επέστρεψα στην τηλεόραση

«Από πολύ μικρή ήμουν δυναμική. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου. Και εγώ αυτή την περίοδο είμαι καλά μέσα μου και βγαίνει προς τα έξω. Τη φετινή σεζόν αισθάνομαι τυχερή γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν. Αφορμή ήταν σίγουρα ο Κώστας Τσουρός. Μετά από τρία χρόνια που συνειδητά απείχα ήταν ο λόγος για να επιστρέψω. Στην αρχή είχαμε ξεκινήσει πολύ λάθος γιατί δεν με πολύ συμπαθούσε. Το 2018 βρεθήκαμε μαζί στο "Dancing" και του λέω "πρώτα θα με γνωρίσεις και μετά θα έχεις άποψη". Δεν με πίκρανε καθόλου αλλά σχολίαζε πιο πολύ το πόσο σκληρή έβγαινα από το "Survivor". Δεν είχε πει κάτι κακό. Και έτσι τα βρήκαμε, τα λύσαμε και από τότε η σχέση μας είναι φανταστική», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.


Έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα, πάθαινα κρίσεις άγχους

«Ήταν συνειδητή η απόφαση να απέχω γιατί ήθελα να ηρεμήσω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ με όλη αυτή την πίεση και το άγχος. Ήταν τρία μαγικά χρόνια που εκεί κατάλαβα τι σημαίνει να φροντίσεις την Ευρυδίκη γιατί πριν δεν με φρόντιζα. Είχα κουραστεί να δίνω λόγο για τα πάντα. Υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα. Γυρνούσα στο σπίτι, μπορεί να διάβαζα, να άκουγα να λένε σε εκπομπές και να λέω "γιατί;". Τα έπαιρνα μέσα μου, έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα, πάθαινα κρίσεις άγχους. Και ήταν ένα αδιέξοδο που ήθελα να διαχειριστώ», είπε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.


Μου έλειπε η φροντίδα

«Επειδή είμαι αυτό το δυναμικό παιδί και τα έπαιρνα όλα πάνω μου, έπρεπε να το φέρω πολύ πίσω. Να μην τα κάνω όλα εγώ. Γενικότερα είμαι ένας άνθρωπος πολύ φροντιστικός και δοτικός. Οι σχέσεις είναι να δίνεις και να παίρνεις. Το είχα ανάγκη κι αυτό. Μου έλειπε η φροντίδα. Τώρα είμαι πολύ καλά», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.



Καλό είναι τα πράγματα να τελειώνουν ομαλά

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε: «Υπήρχαν στιγμές που ήρθα σε πολύ άβολες θέσεις. Μου χρεώνανε χωρισμούς, γάμους, εγκυμοσύνες, τρίτα πρόσωπα και για αυτό τότε έβγαινα λίγο σαν τρελή. Δεν πιστεύω ότι όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα στη σχέση μας, απλά όσο περνούν τα χρόνια ίσως καταλαβαίνεις ότι μπορεί να μην έχετε τους ίδιους στόχους. Είναι ώριμο να συζητάς με τον άνθρωπο σου αν έχετε τα ίδια θέλω για το μέλλον. Καλό είναι τα πράγματα να τελειώνουν ομαλά. Ανάμεσά μας δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, απλά σε κάποια φάση χαθήκαμε», εξήγησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.


Δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν

«Στην αρχή με τρόμαζε το πως θα διαχειριστώ τον χωρισμό μου δημόσια, αλλά μετά κάθεσαι τα βάζεις κάτω και σκέφτεσαι ότι είναι η προσωπική σου ζωή, γιατί να μαραζώνεις; Δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν», κατέληξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: