Εκτός της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούν τέθηκαν για την επόμενη θεατρική σεζόν οι ηθοποιοί Νίκος Πολυδερόπουλος και Θοδωρής Κατσαφάδος.

Μάλιστα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος γνωστοποίησε ότι η ανακοίνωση στον Νίκο Πολυδερόπουλο έγινε όταν γύρισε από την Πάτρα, όπου είχε πάει για το μνημόσυνο του αδελφού του.

Η κάμερα της εκπομπής «Fay's Time» συνάντησε τον Νίκο Πολυδερόπουλο στο αεροδρόμιο της Αθήνας και τον ρώτησε σχετικά με τα παραπάνω.

Ο ηθοποιός απλά δήλωσε: «Ισχύει [ότι δεν θα είμαστε στην παράσταση του χρόνου]. Θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή. Κάποια άλλη στιγμή. Δεν με έχει στεναχωρήσει κάτι. Είμαι μια χαρά παιδιά, ευχαριστώ πολύ».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czzceg0uqvkp)

 Τι είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για την απόφαση του θεατρικού παραγωγού να θέσει τον ίδιο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο εκτός παράστασης για την επόμενη σεζόν.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Breakfast@star» την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Αρχικά, περιέγραψε: «Είμαι στο θέατρο Άνεσις και παίζουμε τον Μάρτυρα Κατηγορίας. Είμαστε γεμάτο κάθε μέρα και εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώθηκε ότι πάμε υπέροχα, θα είμαστε μέχρι την Κυριακή των Βαΐων και θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Μία χαρά. Μετά από λίγες ημέρες άρχισαν να ακούγονται κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου όλοι. Εγώ δεν είμαι πολύ στα καμαρίνια, γιατί βγαίνω, λέω την πρώτη και την τελευταία ατάκα και είμαι για δύο ώρες στη σκηνή. Είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει. Όταν επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία, εγώ επικοινώνησα, μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην παράσταση».

 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czyemfcb89k9)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι η ανακοίνωση στον Νίκο Πολυδερόπουλο έγινε όταν γύρισε από την Πάτρα όπου είχε πάει για το μνημόσυνο του αδελφού του: «Ούτε ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα είναι. Το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα ήταν ότι του το είπαν όταν ήρθε από το μνημόσυνο του αδερφού του. Έχασε τον αδελφό του 28 χρονών παλικάρι. Όταν γύρισε από την Πάτρα, του είπανε ότι δεν θα συνεχίσει τον χειμώνα».

Συγχρόνως, για τους λόγους της διακοπής από την παράσταση τόνισε: «Μου είπανε ότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί σας, γιατί δεν συμφωνεί καλλιτεχνικά. Δηλαδή με διώχνετε; Ναι, μου είπανε ότι εσύ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ήταν καλό να μην είστε στο ανέβασμα του χρόνου. Ορκίζομαι σε αυτό που λέω τώρα ότι αυτό που μου συνέβη φέτος δεν είναι τόσο επαγγελματικό όσο είναι υπαρξιακό. Δεν μπορεί οι συνάδελφοι να φέρονται σε συναδέλφους με αυτόν τον τρόπο».

Για την αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου, σχολίασε: «Δεν είναι παιδί μου ο Νίκος, αλλά τον βλέπω σαν παιδί μου. Πόσω μάλλον όταν του συμβαίνει αυτό. Ήμουν δίπλα του στη σκηνή και τον πρώτο καιρό τον έβλεπα να δακρύζει. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι σε αυτό το παλικάρι δύο μέτρα του έχουν κάνει κάτι τέτοιο. Να έχει χάσει τον αδερφό του και να του πούνε πως δεν θα είσαι στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος. 51 χρόνια στη δουλειά πρώτη φορά συνάδελφος μου σκάβει τον λάκκο».

Ανήμερα των Χριστουγέννων έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του αδελφού του Νίκου Πολυδερόπουλου, Παντελή, στα 28 του χρόνια, από ανακοπή.

Το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν σε ένδειξη πένθους είχε δημοσιεύσει το εξής μήνυμα: «To Bara σήμερα δεν θα ανοίξει. Ο Παντελής μας, ένα μέλος της οικογένειάς μας, έφυγε σήμερα το απόγευμα. Έτσι. Ξαφνικά. Θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελό του. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του».