Τα επικριτικά σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη μετά την επέμβαση στη μύτη της, σχολίασε η παρέα της εκπομπής «Super Κατερίνα», που παρουσιάζει κάθε πρωί από τον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ακόμη - Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει το πρησμένο και γεμάτο μελανιές πρόσωπό της μετά το χειρουργείο στη μύτη (Βίντεο)

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής διαφώνησε με το διαδικτυακό μπούλινγκ, τονίζοντας πως η γνωστή influencer έχει αποκτήσει μια σχέση ειλικρίνειας με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Άμα σας δείξω εγώ τι λαμβάνω

«Αυτό δεν είναι διαδικτυακό μπούλινγκ, άμα σας δείξω εγώ τι λαμβάνω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


Η Ιωάννα είναι μαθημένη σε όλο αυτό

«Όταν κάνεις αυτή την επιλογή να αλλάξει τη μύτη σου σε μια μεγαλύτερη ηλικία, δεν είσαι 16 - 18 χρονών, σε έχει μάθει ο κόσμος και σε έχει δει ο κόσμος με τη μύτη, περιμένεις ότι δεν θα αρέσεις σε όλους. Η Ιωάννα είναι μαθημένη σε όλο αυτό παιδιά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.


Δεν έχει μόνο θετικά σχόλια

«Επικοινωνεί πάρα πολύ με τους followers της για όλα, δεν έχει μόνο θετικά σχόλια και είναι λογικό. Εγώ αυτό δεν το θεωρώ διαδικτυακό μπούλινγκ», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου για τα σχόλια που δέχεται η Ιωάννα Τούνη μετά την επέμβαση στη μύτη της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: