Θέμα συζήτησης έχει γίνει την τελευταία εβδομάδα η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή τις δηλώσεις της και τις απαντήσεις της σε αντίστοιχα ρεπορτάζ που γίνονται.

Το τελευταίο που «ενόχλησε» είναι η άποψή της ότι δεν της αρέσει η λέξη «πεζοδρόμιο» για το κομμάτι της δημοσιογραφίας.

Μεταξύ άλλων, είναι ένα πρόσωπο το οποίο απασχολεί αρκετά ακόμα για το ενδεχόμενο επιστροφής της ή όχι στην τηλεοπτική οθόνη.

Η Ναταλία Γερμανού θέλοντας να τοποθετηθεί επί του θέματος, αναφέρθηκε με δύο προτάσεις σε μια και μόνο πραγματικότητα.

«Εγώ αυτό θα πω και θα σωπάσω! Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της. Μαγκιά της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού.

Τι είχε πει πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου;


«Δεν χρησιμοποιώ το λογαριασμό μου στο Instagram για τοποθέτηση, όπως άλλοι που καλώς πράττουν βέβαια, μόνο αν κάτι είναι πάρα πολύ σοβαρό και σημαντικό. Μου αρέσει να απαντάω μόνο εάν κάτι έχει πάρει μεγάλη διάσταση και είναι κάτι το οποίο με θίγει και με προσβάλλει. Σπάνια όμως απαντάω γιατί δεν μου αρέσει να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι ο χρόνος δείχνει για όλους τι είμαστε και πού πάμε. Υπάρχουν όμως φορές που κρίνω ότι πρέπει να μπει μια τελεία.


Πολλές φορές γίνεται μια σύγκριση με την τηλεοπτική πορεία ενός άλλου ανθρώπου. Όλοι μας ακολουθούμε μια πορεία δεν χρειάζεται να έχουμε την ίδια αφετηρία. Δεν χρειάζεται για να γίνει κάποιος παρουσιαστής να έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Ακόμα και αν έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και γίνει παρουσιαστής δεν συνεπάγεται ότι θα είναι και καλός παρουσιαστής», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.