Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Νόνης Δούνια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Θέλω να σου πω ότι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα στους υποψηφίους για την Ευρωβουλή, ανεξαρτήτως κόμματος. Ένας έντιμος και ικανός άνθρωπος και έχεις και το ήθος που το ξέρουμε όλοι. Σημαντικό είναι να υπάρχουν τέτοιες υποψηφιότητες, για να βοηθήσουν τη χώρα και την κατάσταηση στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Η Νόνη Δούνια από την πλευρά της απάντησε:

«Με συγκινείς πάρα πολύ, είναι τιμητικό για εμένα να βρίσκομαι σε αυτό το ψηφοδέλτιο. Χαίρομαι πάρα πολύ και για την επιλογή σου προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι να ήμουν αυτή που ήθελες να είμαι. Είναι πολύ σημαντικό και το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω και θα το πολεμήσω και χαίρομαι που πιστεύεις αυτά τα πράγματα για εμένα εμένα». Και κατέληξε ο Κώστας Τσουρός υπογραμμίζοντας: «Όλοι μας είμαστε δίπλα σου. Εμάς μας δυσκολεύεις λίγο, δεν μπορώ να μην το πω. Θα χρειαστεί να λείψεις για κάποιον καιρό, αλλά επειδή ξέρω πόσο το θέλεις, χαίρομαι πιο πολύ γι’ αυτό και σου εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε η Νόνη Δούνια.