Η Ζιζέλ διέψευσε σε συνέντευξή της, τις φήμες ότι απάτησε τον Τομ Μπρέιντι με τον νέο της σύντροφο, Χοακίμ Βαλέντε, πριν το διαζύγιό της, τον Οκτώβριο του 2022.

Δείτε ακόμη - Ζιζέλ: Ξανά μαζί με τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο στο Μαΐάμι (Εικόνες - Βίντεο)

Το μοντέλο μίλησε στους New York Times και όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί ειδυλλίου με τον δάσκαλο Ζίου-Ζίτσου, απάντησε: «Αυτό είναι ψέμα».

Στην πορεία, δίνοντας μια έμμεση περιγραφή του πώς ήταν η σχέση της με τον άσο του NFL, Τομ Μπρέιντι, η 43χρονη σχολίασε: «Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται όταν έχουν το θάρρος να εγκαταλείψουν μια ανθυγιεινή σχέση και χαρακτηρίζονται ως άπιστες».


1-gisele-bundchen-2

Η ίδια επεσήμανε στη συνέχεια: «Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων, μόνο οι δύο άνθρωποι στη σχέση».

Η Ζιζέλ και ο προπονητής της Ζίου-Ζίτσου Χοακίμ Βαλέντε γνωρίστηκαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους, μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Τον Φεβρουάριο, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσε στο Page Six ότι «οι δυο τους είναι βαθιά ερωτευμένοι».


Gisele Bündchen

Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για το διαζύγιό της

Λίγες μέρες πριν, το μοντέλο ξέσπασε σε δάκρυα όταν η τηλεοπτική παρουσιάστρια, Ρόμπιν Ρόμπερτς ανέφερε πως η Ζιζέλ στο παρελθόν παρομοίασε τον χωρισμό της από τον πρώην αστέρα του NFL με τον «θάνατο ενός ονείρου».

«Πώς είσαι;», ρώτησε η παρουσιάστρια το μοντέλο στο teaser για το «IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Climbing the Mountain». Η ερώτηση αμέσως προκάλεσε τη συναισθηματική αντίδραση από τη 43χρονη Ζιζέλ.

Gisele Bündchen discusses love, life, and co-parenting

«Λοιπόν, όταν το λέτε», άρχισε να απαντά η Ζιζέλ, πριν κάνει μια παύση και ξεκινήσει να δακρύζει.

Στη συνέχεια, η Βραζιλιάνα καλλονή γύρισε στο πλάι μακριά από τoν φακό της κάμερας και σήκωσε το χέρι της προσπαθώντας να καλύψει το πρόσωπό της, ενώ άρχισε να κλαίει.

«Συγγνώμη παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω ένα λεπτό;», είπε με τρεμάμενη φωνή.

Στη συνέχεια, το τρέιλερ έδειξε τη Ρόμπερτς να αλλάζει θέμα και να ρωτάει τη Ζιζέλ σχετικά με τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 14χρονου γιου τους Μπέντζαμιν και της 11χρονης Βίβιαν.

«Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες και μπορώ να ελέγχω μόνο αυτό που κάνω», είπε.

Η Ρόμπερτς αργότερα ρώτησε για την τρέχουσα ερωτική ζωή της Ζιζέλ, ρωτώντας την: «[Θα] ήσασταν σε θέση να ανοίξετε την καρδιά σας ξανά σε κάποιον;», στο οποίο το μοντέλο απάντησε απλά: «Χμμ».


Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκεί που είναι η καρδιά μου τώρα είναι εκεί που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ζω την αλήθεια μου και δεν απολογούμαι γι' αυτό».

Η Ζιζέλ δεν μοιράστηκε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το ειδύλλιό της με τον νέο της σύντροφο, Χοακίμ Βαλέντε, στο τρέιλερ της επερχόμενης συνέντευξης.

Ωστόσο, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ζιζέλ ανέφερε ότι από όλα όσα έχει βιώσει με τον έρωτα στο παρελθόν, την έκαναν να συνειδητοποιήσει «τι θέλει και τι δεν θέλει».

Το διάσημο μοντέλο έχει μιλήσει στο παρελθόν τόσο για το διαζύγιό της όσο και για την τωρινή σχέση της με τον Τομ Μπρέιντι, αλλά ούτε η ίδια ούτε ο πρώην σύζυγός της έχουν μοιραστεί συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς οδήγησε στον χωρισμό τους.