Για τη νέα θεατρική παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», o ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Σημειώνεται πως η παράσταση «Η αγαπημένη του κυρίου Λιν» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο «Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών» στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμα: ΚΘΒΕ: Ο σπουδαίος Βέλγος Guy Cassiers σκηνοθετεί τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στη Θεσσαλονίκη

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Νομίζω πως θα το δούμε και στην Αθήνα, μέσα στο καλοκαίρι»

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης  είπε: «Ήταν μία πρόταση από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος να πρωταγωνιστήσω σε αυτήν παράσταση, η οποία είναι από ένα γαλλικό μυθιστόρημα. Δεν είναι ένας συνηθισμένος μονόλογος αλλά μία αφήγηση. Επιτρέπει, με τη φαντασία του, ο θεατής να φτιάξει ο ίδιος τις εικόνες. Η παράσταση είναι πολύ σύνθετη ως προς τη δομή της. Είναι μία καινούρια πρόταση, η οποία παίρνει το υλικό της από την πιο παλιά μορφή θεάτρου. Το ενδιαφέρον είναι πως ενώ υπάρχει όλο το θέατρο, θα υπάρχει και μια οθόνη που θα παίζει από πίσω μου. Νομίζω πως θα το δούμε και στην Αθήνα, μέσα στο καλοκαίρι. Είναι μία παράσταση που έχω επενδύσει πολύ. Πιστεύω πως αυτό το τολμηρό εγχείρημα θα πάει καλά και δεν έκανα λάθος».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d020dztqlftd)

Στη συνέχεια, σε σχέση με την τηλεόραση και εάν θα συμμετέχει σε κάποια σειρά ή κάποια εκπομπή, είπε: «Από ότι ακούω και ξέρω θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος του «Γιατρού». Τους ‘’Προδότες’’ θα τους ξαναέκανα με χαρά. Το βρήκα πολύ καλό τηλεοπτικό προϊόν».