Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την τηλεόραση, την μουσική και την σχέση του με την κόρη του.

Ο γνωστός ηθοποιός - μουσικός και τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του και την τηλεόραση.


Δεν περίμενα από κάποιους να μην έρθουν στο κανάλι μου

«Έχει ένα κόστος η πλάκα, ο κόσμος νομίζει ότι κάνω πλάκα ενώ είναι μέσο αντίδρασης από τα νεύρα μου. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου το έχω ρίξει στο κανάλι μου στο YouTube. Δεν περίμενα από κάποιους να μην έρθουν στο κανάλι μου, με στενοχώρησε. Μου έχει λείψει η τηλεόραση, μου έχει τύχει να έχουμε κλείσει για δυο εκπομπές και στο τέλος να μη γίνει καμία», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.


Το νόημα της μουσικής είναι να είναι ένα προϊόν καρδιάς

«Το νόημα της μουσικής είναι να είναι ένα προϊόν καρδιάς, όταν βάζουμε ένα συνονθύλευμα δεν έχει όραμα. Είχα ακούσει για την κόρη μου κάποια σχόλια, ανακάλυψα τους haters μέσα από το YouTube», είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Σταρόβας.

Με την κόρη μου θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά

«Δεν μιλάμε με την κόρη μου όσο θα ήθελα, θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά. Μία φορά γύριζα από το χωριό και είχα την κόρη μου στο αυτοκίνητο και μου είπε "ωραία μουσική μπαμπά, σαν θέατρο είναι" για το bohemian rapsody», αποκάλυψε την κόρη του ο Δημήτρης Σταρόβας.


Δεν διαχωρίζω το θέατρο ή τη μουσική σκηνή

«Συνεχίζω να μαγειρεύω, αν μαγειρέψω σε κάποιον θα μετακομίσει στο σπίτι μου. Δεν διαχωρίζω το θέατρο ή τη μουσική σκηνή. Σε έναν χώρο που παίζουν μουσική, το 90% του κόσμου χαζεύουν και βγάζουν stories. Δεν έχω σκεφτεί να σταματήσω από τους "Άγαμους", έχω εισπράξει πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Σπάνια με ενοχλεί κόσμος στο δρόμο. Με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ήταν πολλά τα χρόνια και οι αναμνήσεις, τον σκεφτόμαστε συνέχεια και παίζουμε τραγούδια του», υπογράμμισε κλείνοντας για τα επαγγελματικά του ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: