Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τα για τα επαγγελματικά της, αναφέροντας πως δεν έχει χρόνο να κάνει τηλεόραση και ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα συνεργαστεί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Δεν θα κάνω τηλεοπτικά κάτι με τον Σάκη

«Δεν θα κάνω κάτι τηλεοπτικά με τον Σάκη. Μας έχουν ρωτήσει πολλές φορές, παλιά το είχαμε σκεφτεί. Αλλά τώρα εγώ έχω τις μικρές, την επιχείρησή μου και τα social media, οπότε δεν έχω χρόνο για τηλεόραση. Ο Σάκης κάνει τα δικά του, προχωράει. Νομίζω ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η τρίτη σεζόν του Dragons Den, αλλά ρωτήστε καλύτερα τον Σάκη. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, το να κάνω τα εμπορικά σε μια εκπομπή δεν είναι κάτι που σκέφτομαι», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» η Χριστίνα Μπόμπα.


1-xristina-boba-instagram-influencer-3

Οι αναρτήσεις στα social media αποτελούν καθημερινή απασχόληση

Αν και τα social media αποτελούν καθημερινή της απασχόληση τα τελευταία χρόνια, τον Αύγουστο η ίδια είχε ανακοινώσει την αποχή της από αυτά, κάτι που τελικά διήρκεσε μερικούς μήνες. Σε ανάρτησή της, είχε ποζάρει χαμογελαστή κάνοντας το σήμα της νίκης και γράφοντας στη λεζάντα: «Social Media Break! (σ.σ. διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας» είχε γράψει τότε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram: