Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά» και για τις συνεργασίες του.

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για το τέλος της σειράς «Έρωτας φυγάς».

«Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά στην ελληνική τηλεόραση»


Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος του "Έρωτα φυγά"

«Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος του "Έρωτα φυγά", μετά την απόφαση του ΕΟΜΜΕΧ δεν θα χρηματοδοτείται τρίτος κύκλος. Δεν έχουμε ξαναπεράσει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε με τον "Έρωτα φυγά", είναι παγκόσμια πρεμιέρα. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά στην ελληνική τηλεόραση ένα πετυχημένο σίριαλ να πρέπει να διακοπεί και να αλλάξει και κανάλι. Ήταν πληγωτικό γιατί δοθήκαμε ολόψυχα σε αυτή τη δουλειά και την υποστηρίξαμε σαν να ήταν προσωπική πρόκληση για τον καθένα», είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Δεν έχω επιτρέψει να φερθούν άσχημα σε κανέναν ηθοποιό»

Έχω αντιμετωπίσει άσχημες και αγενείς συμπεριφορές

«Όσες φορές χρειάστηκε να αποχωρήσω από θεατρική παράσταση, το έκανα πριν ξεκινήσει. Έχω αντιμετωπίσει άσχημες, απότομες και αγενείς συμπεριφορές άλλα δεν έχω επιτρέψει σε κανέναν να μου φερθεί έτσι. Δεν έχω επιτρέψει να φερθούν άσχημα σε κανέναν ηθοποιό σε θίασο που συμμετέχω γιατί ένας νέος ηθοποιός θα φοβηθεί να αντιδράσει, εμείς θα τον προστατέψουμε», αποκάλυψε στην συνέχεια ο Σταύρος Ζαλμάς αναφορικά με τις συνεργασίες του.


Μου έριχνε η πυροσβεστική βροχή από λιωμένο χιόνι

Ο ρόλος όμως που σημάδεψε τον Σταύρο Ζαλμά ήταν στην σειρά «Άγγιγμα Ψυχής».

«Αυτό που με δυσκόλεψε πολύ στο ρόλο μου στο "Άγγιγμα ψυχής" ήταν οι καιρικές συνθήκες, ήταν απερίγραπτες. Έπρεπε να γυρίσω 3 και 4 φορές μία σκηνή σε μία χαράδρα στο Ζαγόρι, χειμώνα με την πυροσβεστική να μου ρίχνει νερό από λιωμένο χιόνι ως βροχή. Οι ρόλοι σαν αυτόν στο "Άγγιγμα ψυχής" είναι πολύ επικίνδυνοι, ή θα κάνεις επιτυχία η θα γελάσει και το "παρδαλό κατσίκι", δεν "μεταφέρεται" το ράσο εύκολα», σημείωσε ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Στο "Άγγιγμα ψυχής" δεν διεκδίκησα τα χρήματα που έπρεπε»

Όποιος θέλει να ξεπλύνει λεφτά μπαίνει στο θέατρο

«Στο "Άγγιγμα ψυχής" δεν διεκδίκησα τα χρήματα που έπρεπε γιατί δεν είχα τότε το εκτόπισμα που έχω τώρα. Δεν προστατεύεται το επάγγελμα του ηθοποιού, είναι "μπάτε σκύλοι και αλέστε", όποιος θέλει να ξεπλύνει λεφτά μπαίνει στο θέατρο. Έχει σαπίσει το τοπίο στο θέατρο, δεν υπάρχει ακαδημία θεάτρου. Το κράτος μάς αντιμετωπίζει σαν ιερόδουλες», υπογράμμισε κλείνοντας ο Σταύρος Ζαλμάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: