Στη Ρώμη βρέθηκαν για το τριήμερο η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης οι οποίοι και μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην αιώνια πόλη.

Σε ένα από τα story που ανέβασε η τραγουδίστρια στο Instagram, στο οποίο φαίνεται με τον Βασίλη Μπισμπίκη να χορεύουν μαζί στη Ρώμη το νέο της τραγούδι "Πανσέληνος" βλέπουμε τη Δέσποινα Βανδή να φορά στο αριστερό της χέρι ένα μονόπετρο. Την επισήμανση έκαναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολιάζοντας ταυτόχρονα το ενδεχόμενο το ζευγάρι να παντρευτεί.

Δείτε ακόμη - Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν μου έχουν πάρει ποτέ μονόπετρο" (Βίντεο)

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και δεν έχουν κρύψει τον έρωτά τους. Πρόσφατα ο ηθοποιός πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας με την Δέσποινα Βανδή να στέκεται φυσικά στο πλευρό του ηθοποιού αλλά και να περνά ώρες αγωνίας.


«Μυστήριο» με το μονόπετρο στο χέρι της Δέσποινας Βανδή

Δείτε ακόμη - Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του – "Είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα" (Βίντεο)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επιστρέφοντας από το ταξίδι στη Ρώμη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για αυτή την περιπέτεια με τον ίδιο να κάνει αφενός χιούμορ ζητώντας προσοχή γιατί όπως είπε πλέον είναι καρδιακός, αλλά και να λέει ότι μετά από αυτή την περιπέτεια έχει αλλάξει πολλές συνήθειές του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: