Ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε την ενόχλησή του για τη σάτιρα που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής στο παρελθόν, αναφερόμενος στον ίδιο.

Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλοςμίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε. «Δεν ήταν ωραίο αυτό, να βάζεις το παιδί να λέει "μπαμπά μη γυρίσεις, αλλάξαμε διεύθυνση, σχολείο κι επίθετο". Είναι κάποια πράγματα που η σάτιρα πρέπει να έχει ένα όριο και κάποιοι προσπαθούν να κάνουν ίσως και κάποιες κακίες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος μίλησε για το παιδί του, εξηγώντας ότι αυτός ήταν και ο λόγος που το πήρε τόσο προσωπικά. «Εννοείται πως ανησύχησα. Θα πούμε οι συμμαθητές στο παιδί μου "άλλαξες επόθετο;". Τι άλλαξες επίθετο ρε φίλε; Το πιο ιερό πράγμα για έναν γονιό και ένα πατέρα; Όποιοι έχουν παιδιά, το ξέρουν αυτό. Όλα τα κάνουμε για το παιδί μας», τόνισε. Τέλος, αποκάλυψε τι είπε ο ίδιος στον γιο του για να του εξηγήσει.

«Είπα στον γιο μου ότι είναι σάτιρα και μου είπε πως δεν είναι ωραίο αυτό που είπε ο κύριος Μάρκος. Το δικαιολόγησα και μου είπε ότι εγώ δεν αλλάζω επίθετο για κανέναν λόγο. Πήγα να μιλήσω στον Μάρκο με κάμερες και κρυβόταν. Εγώ όμως, είμαι εδώ και όποτε θέλει μπορούμε να πάμε και σε ανοιχτή εκπομπή και να τα πούμε στον κόσμο. Ξεπέρασε τα όρια με αυτό το πράγμα», είπε κλείνοντας.