Την προηγούμενη Κυριακή 24/03/2024 συμπληρώθηκαν τρεις μήνες από την μέρα που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από την ζωή. Ο «Άρχοντας της πίστας» πέθανε σε ηλικία 70 ετών στις 24ης Δεκεμβρίου του 2023.

Όπως έγινε γνωστό  την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

Μάλιστα ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής και η σύζυγος του αείμνηστου ερμηνευτή κα Χριστίνα Καρρά θα προχωρήσουν σε από κοινού δηλώσεις προς τα ΜΜΕ για την μεγάλη συναυλία προς τιμήν του Βασίλη Καρρά.


Μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος η μεγάλη συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του Βασίλη Καρρά θα πραγματοποιηθεί, μετά την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του. Υπολογίζεται το Καλοκαίρι του 2025 στην Θεσσαλονίκη.

Η οικογένεια του αείμνηστου καλλιτέχνη θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο την Κυριακή 31/3/24 στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

«Παρακαλούμε όπως τιμήσετε με την παρουσία σας την μνήμη του αξιομακάριστου αδελφού μας Βασιλείου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: