Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έδωσε ο Άρης Καβατζίκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης μίλησε για το «Πάμε Δανάη», τη Δανάη Μπάρκα, την ενημέρωση στις ψυχαγωγικές εκπομπές, την αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση, αλλά και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

«Το Πάμε Δανάη είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω ζήσει τηλεοπτικά. Θα με πειράξει πολύ αν χαθεί αυτή η παρέα. Με τη Δανάη συναντήθηκε σε μια χρονική στιγμή που ο ένας χρειαζόταν τον άλλον. Η Δανάη μου έδωσε ίσως περισσότερη αξία από αυτή που θα έπρεπε να έχω, την οποία δεν είχα λάβει μέχρι τότε», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Έχει τύχει να δω αποσπάσματα και να πω ευτυχώς που δεν είμαι σε αυτή την παρέα. Πριν πέντε χρόνια δεν υπήρχε αυτοαναφορικότητα στις εκπομπές. Όταν άκουσα ότι μπορεί να γίνει σύμπραξη με τον Κώστα Τσουρό, σκέφτηκα αν θα έχω δουλειά, αν θα με επιλέξουν για την εκπομπή. Δεν είναι κομψό και δεν είναι συναδελφικό».

Κλείνοντας, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Αν διαμορφωθούν έτσι οι συνθήκες και δεν υπάρχει αυτό που έχω (Πάμε Δανάη) αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, φυσικά και θα μπορούσα να συνεργαστώ με τη Φαίη. Ήταν από τις πιο ωραίες συνεργασίες που είχα στη ζωή μου».