Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η ίδια διαχειρίζεται τους χωρισμούς της.


Οποιοσδήποτε χωρισμός είναι μια απώλεια

«Ο οποιοσδήποτε χωρισμός ακόμη και ο συναινετικός είναι μια απώλεια. Οι δικοί μου χωρισμοί είχαν ένα κοινό, το τέλος. Δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα. Για να φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο έχουν λιγοστέψει αυτά που τον έκαναν να είναι στην αρχή με αυτόν τον άνθρωπο. Είμαστε πολύ καλοί στις χαρές, στα ζόρικα είναι ο χαρακτήρας. Χώρισα πολύ ειρηνικά από τη μεριά μου. Εγώ δεν επιθυμώ ποτέ τις επί τούτου συγκρούσεις. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρουόμαστε για κάτι που είναι δικαίωμα του καθενός. Να θέλει ή να μην θέλει. Το απεχθάνομαι αυτό το πράγμα» ανέφερε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Η ευθύνη της επιλογής μας μάς βαραίνει

«Οι άνθρωποι έχουν πολύ εύκολη τάση να οικειοποιούνται τους άλλους ανθρώπους και να τους ιδιωτικοποιούν. Δυσκολεύτηκε να το πάρει απόφαση, που σημαίνει ότι δεν σε αποδέχομαι. Αυτό το ότι χρειάζονται δύο για να χωρίσεις δεν το πιστεύω πια. Αυτό που μπορεί να βαρύνει είναι η λάθος επιλογή μας, όχι η ευθύνη του τι είναι ο άλλος. Η ευθύνη της επιλογής μας μάς βαραίνει. Δεν είναι φταίξιμο. Για τη συμπεριφορά μας την επιλεγμένη, ναι φταίμε» συνέχισε η Λουκία Παπαδάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: