Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις πασχαλινές διακοπές μέσω Instagram παρουσιάζοντας τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους – τον 25χρονο Μπρούκλιν Μπέκαμ, τον 19χρονο Κρουζ και την 12χρονη Χάρπερ – να περνούν υπέροχα. Μαζί τους ήταν και η σύζυγος του Μπρούκλιν, Νίκολα Πελτζ, με τις δύο γυναίκες να δείχνουν για άλλη μία φορά, πως άφησαν πίσω τους την όποια κόντρα είχαν στο παρελθόν.

Δείτε ακόμη - Βικτόρια Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ χορεύουν στο Instagram (Βίντεο)

1-victoria-beckham-2
1-victoria-beckham-1

Τα πασχαλινά στιγμιότυπα των Μπέκαμ

Τα ηλιόλουστα στιγμιότυπα δείχνουν τον Ντέιβιντ και την Βικτόρια Μπέκαμ, να φορούν καλοκαιρινά ρούχα και αυτιά κουνελιού. Σε μία από τις φωτογραφίες πόζαραν ανάποδα σε μια ξαπλώστρα ενώ προσποιούνταν ότι κοιμούνται.

Σε μια άλλη, η ευτυχισμένη οικογένεια πόζαρε για μια ομαδική φωτογραφία στο πίσω μέρος του γιοτ, ενώ όλοι φορούν τα ίδια γιορτινά λαγουδένια αυτιά.


victoria-beckham-brooklyn


Η οικογένεια Μπέκαμ

Φυσικά, η Βικτόρια Μπέκαμ δεν παρέλειψε να μοιραστεί και μια εικόνα με την νύφη της Νίκολα Πελτζ, η οποία δείχνει να κρατάει το πόδι της σχεδιάστρια μόδας, το οποίο παραμένει σε μπότα από τότε που το έσπασε ενώ γυμναζόταν τον Φεβρουάριο.

1-victoria-beckham-4
1-victoria-beckham-3


Η Βικτόρια Μπέκαμ με την νύφη της Νίκολα Πελτζ

«Καλό Πάσχα! Σε αγαπάμε και μας λείπεις Ρομέο Μπέκαμ! Φιλιά από τους Μπέκαμ και τους Πελτζ Μπέκαμ» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Βικτόρια Μπέκαμ.


1-victoria-beckham-5


Νύφη και πεθερά χορεύουν ξέφρενα

Το Σάββατο, η Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο με την ίδια και την Νίκολα Πελτζ να χορεύουν την επιτυχία των Spice Girls του 1996 «Say You’ll Be There», ενώ βρίσκονταν στο σκάφος.


Το νέο απόκτημα των Μπέκαμ - Ένα γιοτ αξίας 16 εκατομμυρίων λιρών

Η οικογένεια Μπέκαμ τις τελευταίες ημέρες περνάει αρκετό χρόνο στο συγκεκριμένο γιοτ, το οποίο φαίνεται πως είναι η νέα αγορά του ζευγαριού. Το Riva 130 Bellissima λέγεται ότι κοστίζει περίπου 16 εκατομμύρια δολάρια και πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αναβάθμιση εάν σκεφτεί κανείς πως μέχρι πρότινος ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είχαν στην κατοχή τους ένα άλλο, πολύ μικρότερο γιοτ, αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών.

1-riva-130-bellissima

Το νέο τους σκάφος, το οποίο έχει μήκος περίπου 40 μέτρα, χωράει έως και 10 άτομα σε πέντε σουίτες.

Luxury Flybridge Yachts - Riva 130' Bellissima, the fleet flagship - Ferretti Group