Για τον πρώτο της σύζυγο, το σοκ της απώλειάς του και το πώς το ξεπέρασε, τον δεύτερο σύζυγο της, την κόρη της, αλλά και για τη σχέση που έχει με τον χρόνο μίλησε, η Νένα Μεντή στην εκπομπή Στούντιο 4.


«Ο μπαμπάς μου και η μάνα μου ήθελαν να παντρευτώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ήταν μεγάλο αστέρι αυτός, σπουδαίος και ηθοποιός και άνθρωπος».

«Δεν τον σκέφτομαι κάθε μέρα αλλά ήταν σφραγίδα και είναι. Μου έμαθε πολλά πράγματα για τη ζωή, το θέατρο, ήταν υπέροχος ηθοποιός, Ήταν ήδη φτασμένος, ήταν από τις ελπίδες του θεάτρου τότε», είπε η Νένα Μεντή.

«Ήταν πολύ μερακλής άνθρωπος, φοβερό χιούμορ, φοβερά κιμπάρης, φοβερά γαλαντόμος, φοβερά γενναιόδωρος. Ήξερα από την πρώτη ημέρα που τον γνώρισα ότι θα πεθάνει, το διαισθανόταν. Μου ήταν δύσκολο όταν πέθανε, πολύ γρήγορα έγινε εύκολο, όταν πήρα τον εαυτό μου στα χέρια μου και στο ότι έπρεπε να ζήσω»ανέφερε η Νένα Μεντή.


«Δεν ένιωσα τύψεις, καμία. Υγιής αντιμετώπιση. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πεθάνω και εγώ. Ντυνόμουν με τα ρούχα του, οι φίλοι μου έλεγαν ότι τρελάθηκα. ο χαρακτήρας μου. Μετά ερωτεύτηκα με τα μπούνια. Δεν υπάρχει πιο δυνατό πράγμα από τον έρωτα, πολύ αλλιώτικό ομως, Πέρασαν 2-3 χρόνια αλλά αυτό με είχε ωριμάσει. Ήμουν αλλιώτικη Νένα μετά τον θάνατο του πατέρα μου και του άντρα μου», αποκάλυψε η Νένα Μεντή.

Με τα πιο γλυκά λόγια μίλησε στη συνέχεια για τον δεύτερο σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί, στο οποίο όπως τόνισε στάθηκε και σαν μάνα και σαν πατέρα.

«Είναι άλλος χαρακτήρας από εμένα, δεν μιλάει πολύ. Ερωτεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο που είναι σπάνιο είδος, από αυτούς που λέω τελειώνουν τα καλούπια. Καμία σχέση με εμένα, εγώ μπροστά του δεν υπάρχω, δεν είμαι τίποτα, δεν εννοώ σαν ηθοποιός, σαν προσωπικότητα. Πολύ καθαρό πράγμα, μασίφ, είναι γεμάτο πράγμα και έχεις απόλυτη σιγουριά συναισθηματική. Έχουμε ένα παιδί υπέροχο που το έχει μεγαλώσει αυτός πιο πολύ και όχι εγώ. Εγώ δούλευα αλλά ήμουν και τεμπέλα. Είναι σπουδαίος, πολύ καλός πατέρας, πατέρας και μάνα μαζί. Της το έχω πει της κόρης μου… “Βαριόμουν μαζί σου Μαρία μου”. Ήθελα να μεγαλώσει να κάνουμε παρέα, δεν μπορούσα το μωρό το μικρό. Φώναζα φίλες από τον παιδικό για να με παρηγορήσουν και να παίξουν μαζί. Δεν έκρυβα τίποτα και αυτό έχει τα καλά του. Μπορεί πολλές φορές να μην αντέχεται η τόση ευθύτητα αλλά τελικά κάτι κερδίζεις, γιατί δεν παίζεται τίποτα από πίσω», δήλωσε η Νένα Μεντή.

Πώς αισθάνεται όταν κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη;

«Με βλέπω καλά, πολύ καλά. Όχι από γκρέμισμα του δέρματος ή της ρυτίδας που υπάρχει. Υπήρξα πολύ νόστιμη στα νιάτα μου. Ως γριά είμαι πάρα πολύ καλή. Κανένας μας δεν θέλει να γεράσει και δεν είναι μόνο η μούρη, είναι και το κορμί. Είναι όλο το πακέτο. Πας στη θάλασσα και λες… ας μην έχει και κόσμο, δεν χρειάζεται», είπε γελώντας η Νένα Μεντή.

«Τα ξέρεις όλα αυτά και τα αντιμετωπίζεις με έναν σαρκαστικό, με ένα γήινο πράγμα», είπε χαρακτηριστικά η Νένα Μεντή.