Συνεχίζει να είναι σε καταστολή ο Δημήτρης Κόκοτας με τους γιατρούς να προσπαθούν δύο φορές να τον αφυπνήσουν.

Κάνοντας κλινικά τεστ έκριναν ότι ενδέχεται τις επόμενες δύο τρεις ημέρες να προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι από τις αξονικές τομογραφίες διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει καμία εγκεφαλική βλάβη.


«Πέθαναν τον Δημήτρη, δεν σέβονται ούτε την οικογένειά του» - Ξεσπάει στενός συνέργάτης του

Ο στενός συνεργάτης και φίλος του τραγουδιστή, Νεκτάριος Αναγνώστου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Δημήτρης Κόκοτας έχει ήδη… φύγει από τη ζωή.

«Είναι τραγικό, κάθεται ο καθένας και γράφει πράγματα που δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη η κατάστασή του, είναι σταθερή. Τίποτα από αυτά που γράφονται δεν είναι αλήθεια. Ακόμη περιμένουν οι γιατροί να δουν πώς θα πάει η κατάσταση. Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας; Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα μας. Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κατάσταση είναι σταθερή. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και δεν το λένε. Ας σεβαστούμε, είναι λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν», τονίζει ο κ. Αναγνώστου.

«Δεν είναι δυνατό να τα γράφουν αυτά δεξιά και αριστερά, ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης. Αντί να κάθονται να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα. Σαν την υγεία δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο αλλά δεν μπορείς να λες πράγματα που δεν υπάρχουν. Δεν σέβονται ούτε την οικογένεια ούτε τον ίδιο» ξεσπάει ο συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα.