Ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στη Eurovision πραγματοποίησαν στο Your Face Sounds Familiar της γειτονικής Βουλγαρίας, αναβιώνοντας επί σκηνής κάποιες από τις θρυλικότερες εμφανίσεις του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού.

Μία από αυτές που επιλέχθηκαν ήταν και η εμβληματική εμφάνιση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα το 2018, κατακτώντας για την Κύπρο τη 2η θέση με το τραγούδι Fuego. Την απαιτητική δοκιμασία κλήθηκε να φέρει εις πέρας η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια της Βουλγαρίας, Maria, αντιγράφοντας όσο το δυνατόν πιστότερα την κίνηση και το παρουσιαστικό της Ελληνίδας pop star.

Ωστόσο, αν και εμφανισιακά το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό, τα σχόλια που έλαβε από την κριτική επιτροπή δεν ήταν και τα πλέον ενθαρρυντικά για την προσπάθειά της.

Δείτε το βίντεο εδώ.


Ποια είναι η τραγουδίστρια Μαρία

Η Μαρία, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μαρίγια Παναγιώτοβα Κίροβα, είναι γεννημένη το 1979.

Έκανε το ντεμπούτο της σε ένα σόου για παιδιά-ταλέντα, όπου ξεχώρισε για τη φωνή της, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Detelini».

Η πρώτη της εμφάνιση στα μέσα ενημέρωσης ήταν το 2000, όταν εμφανίστηκε στην ετήσια συναυλία του Payner στη Φιλιππούπολη. Τον ίδιο χρόνο, κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Спомен».

Έχει περάσει από δύο αποτυχημένους γάμους, ενώ πλέον είναι παντρεμένη με τον Miroslav Sokolov. Έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Μαράια από τον πρώτο της γάμο με τον Ντιμίταρ Αντόνοφ.

Η Μαρία κατηγορείται συχνά από τους θαυμαστές της και τα μέσα ότι δεν κυκλοφορεί συχνά νέα τραγούδια, αλλά ποντάρει περισσότερο σε σέξι φωτογραφίες.

 

maria
maria1a