Με αφορμή τη συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη στο κανάλι στο Youtube της Zoe Pre, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς ενώ διηγήθηκε και τη δική της εμπειρία.

Δείτε ακόμη - Σμαράγδα Καρύδη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν την ήθελαν αρχικά στο "Παρά Πέντε" - "Λύθηκε γρήγορα η παρεξήγηση" (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» μιλώντας με τους συνεργάτες της, αποκάλυψε πως πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπη με αντίστοιχο σκηνικό, ωστόσο η ίδια τόνισε πως πλέον δεν σοκάρεται, καθώς είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά.



Ένα περιοδικό στο πρωτοσέλιδο έλεγε πως είμαι έγκυος

«Έχω screenshot από ψεύτικα προφίλ τα οποία μου λένε πράγματα μηνύσιμα, θα μπορούσα να το φτάσω στα άκρα αλλά είναι δική μου επιλογή να μην το φτάσω. Χθες μου ήρθε ένα μήνυμα μια φωτογραφία από ένα περιοδικό με είχε στο πρωτοσέλιδο και έλεγε πως είμαι έγκυος. Εμείς που είμαστε σε αυτή τη δουλειά ξέρουμε ότι αυτά δεν ισχύουν, αλλά ένας άνθρωπος που μπορεί να μην αντιλαμβάνεται καθαρά αυτά τα πράγματα, μπορεί να το πιστέψει», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: