Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή της.

Ρωτήθηκε μάλιστα από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου αν η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη της «άφησε» το διαζύγιο και αν επηρέασε τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«-Είχα ρωτήσει και τον Αλέξανδρο.

-Και τι απάντησε;

-Δεν την είδες τη συνέντευξη;

-Κοιμόμουν εκείνη την ώρα, θα τη βάλω μετά» ήταν ο διάλογος που έκανε με τους παρουσιαστές η Λένα Δροσάκη.

Τι απάντησε εντέλει;

«Πιστεύω ότι όταν κάτι είναι ισχυρό, όταν υπάρχει επικοινωνία, αγάπη, στα δύσκολα φαίνεται. Αυτή είναι η άποψή μου. Η ζωή δεν έχει μόνο χαρές και πανηγύρια. Δεν έχει μόνο ωραία πράγματα. Έχει και πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Όταν δύο άνθρωποι είναι να είναι μαζί, θα είναι και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Επηρέασε η δίκη την απόφασή της να χωρίσει;

«Ναι. Σίγουρα είσαι επηρεασμένος. Μπορεί να ξεκινάς να πεις ότι σε ενοχλεί μια συμπεριφορά για να αντιμετωπίσεις κάτι πιο προσωπικό. Χωρίς να εννοώ κάτι για τον Αλέξανδρο, ότι με έδερνε», είπε η Λένα Δροσάκη με μια δόση χιούμορ.

Τι της έμαθε το διαζύγιο; «Δεν έχω κάνει απολογισμό. Χαίρομαι και βιώνω αυτήν την άνοιξη που μου συμβαίνει, χαίρομαι πιο πολύ εμένα, τον Αναστάση, τη σχέση μας. Το έχω πάρει απόφαση ότι θα είμαστε οι δυο μας. Τον εκτίμησα τον εαυτό μου που προσπάθησα και δεν εγκατέλειψα».

«Μου είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίσω τα media. Ήταν πολύ δύσκολο με το διαζύγιο. Το χειρότερο πράγμα ήταν ότι έπρεπε να απολογηθώ γιατί χωρίσαμε, να πω κάτι που μπορεί να μην ήξερα τι θέλω να πω ή να μη θέλω», ανέφερε η Λένα Δροσάκη.