Η τραγουδίστρια κατέφυγε στο Instagram την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 για να μοιραστεί ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει με τον ηθοποιό, καθώς εκείνος τη σήκωσε στον αέρα.

Στο βίντεο  που έχει διαγραφεί, έδειχναν ευτυχισμένοι, καθώς χαμογελούσαν ο ένας στον άλλον καθ' όλη τη διάρκεια του χορού τους πριν ανταλλάξουν ένα φιλί.

Στη λεζάντα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς άφησε διακριτικά να εννοηθεί ότι δεν ήταν «όλα ρόδινα» στη σχέση τους.

Αρχικά έγραψε: «Εκείνη τη φορά που με σήκωσε. Κοιτάζοντας πίσω είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά ειλικρινά είναι ζωτικής σημασίας... Είμαι ειλικρινά πολύ ευαίσθητη στις περισσότερες καταστάσεις».



Η 42χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα των σχέσεων, εξηγώντας ότι οι περισσότερες βιώνουν «περίεργες στροφές».

Θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου από τα ίδια λάθη.


«Μιλάω για το παρελθόν μου μερικές φορές γιατί θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου από τα ίδια λάθη (που έκανα) με πριν!», συνέχισε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, προσθέτοντας ότι μαθαίνει να μην κλείνεται στον εαυτό της όταν περνάει δύσκολες στιγμές.


Μου λείπει να είμαι ευάλωτη και ανοιχτή με τους ανθρώπους.


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, επίσης, αναφέρθηκε στον εαυτό της ως ένα «περίπλοκο ευαίσθητο» άτομο, υποστηρίζοντας ότι ήταν «πολύ πιο εύκολο» όταν ήταν νεότερη.

1-britney-spears-agassi-2
«Νιώθω ότι εμπιστευόμουν περισσότερο τους ανθρώπους και δεν είχα βιώσει ακόμα τη σκληρότητα του κόσμου», πρόσθεσε και συνέχισε: «Μου λείπει να είμαι ευάλωτη και ανοιχτή με τους ανθρώπους. Αν με ξέρετε, ξέρετε πόσο αγαπώ... Αγαπώ πάρα πολύ, είναι ντροπιαστικό και θα σας αγαπώ για μια ζωή! Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλω να προσπαθήσω να κρατήσω, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα όπως λένε».


Να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί δεν αισθάνομαι ποτέ αρκετά καλή.


«Η ελπίδα μου με το να το μοιραστώ (αυτό) είναι ότι με το να το θυμάμαι αυτό μπορώ να προσπαθήσω να καταλάβω γιατί δεν αισθάνομαι ποτέ αρκετά καλή», κατέληξε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η τραγουδίστρια διέγραψε την ανάρτηση μία ώρα μετά την κοινοποίησή της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι χώρισαν τον Αύγουστο του 2023 ύστερα από λίγο περισσότερο από έναν χρόνο γάμου.