Τη Shaya υποδέχθηκαν στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον» ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Η γνωστή pop τραγουδίστρια έκανε μία αναδρομή στην προσωπική και την επαγγελματική της πορεία, περιγράφοντας στιγμές από τις «Hi-5», τον ρατσισμό που βίωσε ακόμη και μέσα στη δισκογραφία, ενώ εξομολογείται και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στο παρελθόν, ούσα σε κακοποιητική σχέση. 

 «Εγώ, όταν μου είπαν τι έγινε (σ.σ στους Αγίους Αναργύρους), έπαθα σοκ. Δεν μπορώ να το πιστέψω και να φανταστώ πώς νιώθουν οι γονείς. Έχω βιώσει κι εγώ κακοποιητική συμπεριφορά και φίλες μου. Αυτή η κτητικότητα, το ότι κανένας άλλος δεν θα σε ακουμπήσει», περιγράφει η Shaya στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης. 

«Ευτυχώς είχα πολύ καλούς φίλους που με βοήθησαν. Και η κολλητή μου είναι ψυχολόγος, οπότε μπορούσα να τα συζητήσω όλα αυτά, της τα έλεγα και μου έλεγε: όχι, φύγε από αυτή την κατάσταση. Εσύ μπορεί να μη μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει», αφηγείται η τραγουδίστρια.  «Το καμπανάκι που μου χτύπησε και είπα ότι τώρα θα φύγω ήταν ότι έβλεπα τα όνειρά μου να φεύγουν. Αυτός ο άνθρωπος με κρατάει πίσω, εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη. Αυτός φταίει για αυτή την κατάσταση, οπότε ξύπνησα μια μέρα και είπα: τέλος, θα φύγω», παραδέχεται η Shaya αμέσως μετά.   

«Έφυγα νύχτα απ’ το σπίτι, δεν μπόρεσε να με κρατήσει. Και από ‘κει και πέρα όλα καλά», καταλήγει στην προσωπική της ιστορία η Shaya.

H Shaya μίλησε για τις Hi-5, στο γυναικείο-κοριτσίστικο συγκρότημα που είχε κάνει θραύση στα ’00s, αλλά και στην προσπάθεια επανασύνδεσης που είχε γίνει. Έδειξε την χορογραφία του πιο δημοφιλούς – ίσως – τραγουδιού τους “Ξέρω τι ζητάω” και αναφέρθηκε στο ότι είναι viral, ακόμα και σήμερα, 20 χρόνια μετά, ειδικά στο στο TikTok.

“Οι Hi-5 ήταν το 2003! Έχουν περάσει και 20 χρόνια! Δεν το φανταζόμασταν τότε ότι θα είναι viral σήμερα. Και στα μικρά το έχουν περάσει, στις πιο νεανικές ηλικίες, που δεν ήταν τότε. Μπορεί να μην μας ξέρουν σαν προσωπικότητες, όπως μας ήξεραν εκείνοι που τα έζησαν μαζί μας, αλλά το τραγούδι και την χορογραφία τα ξέρουν”.

“Ήταν μια καταπληκτική εποχή, το είχα χαρεί πολύ. Ήταν φανταστικό. Ήταν ό,τι χρειαζόμουν τότε” σημείωσε, επίσης, η Shaya.

“Προσπαθούμε, είναι λίγο δύσκολο. Μένουμε σε άλλες χώρες. Η Φρόσω είναι στην Κύπρο, η Ειρήνη έχει μείνει στην Αθήνα, η Μαρλέν είναι στη Νέα Υόρκη και η Νάνσυ είναι στην Αγγλία. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Δεν βγαίνει. Παραλίγο να το καταφέρουμε το 2020, αλλά έγινε ο Covid” είπε σχετικά με την επανασύνδεση.


Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την διαφορετικότητα στον τρόπο που αντιμετώπιζε διάφορα πράγματα από την στιγμή που έγινε μητέρα.

“Πολλά πράγματα άλλαξαν από όταν έγινα μητέρα. Κάποια πράγματα στα οποία έδινα πολλή σημασία, πλέον δεν τους δίνω. Έχω λιγότερη αρνητική σκέψη. Γενικά με έχει βοηθήσει αυτό στη ζωή μου, όταν σκέφτομαι θετικά, θα έρχονται και θετικά πράγματα στη ζωή μου” σημείωσε, η  Shaya.

Όσο για τα αρνητικά πράγματα στα οποία έδινε σημασία, είπε: “Σκεφτόμουν ότι ο τάδε είπε κάτι κακό για μένα, ότι δεν τραγουδάω καλά, ότι έχω προφορά, ότι ήμουν πολύ διαφορετική. Είχα να πολεμήσω πάρα πολλές απόψεις, με τις οποίες δεν συμφωνούσα κιόλας. Εγώ μεγάλωσα σε ελληνικό σχολείο από το γυμνάσιο, τελείωσα και το λύκειο εδώ. Πάντα θα υπάρχει ξενοφοβία. Έλεγαν “α θες να πεις και ξένα;”. Ή έλεγαν ότι η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη για κάτι τόσο διαφορετικό. Εγώ συνέχισα να χτυπάω την πόρτα και κάποια στιγμή ήρθε στιγμή μου“ περιέγραψε η τραγουδίστρια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0c11nwtlak9)