Σοκ στον χώρο της μόδας προκάλεσε η είδηση του θανάτου της fashion blogger Λαβίνιας Σταθάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 3 Απριλίου, ύστερα από μία γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Όπως δήλωσε ο σύζυγός της στην Πόπη Παπαδοπούλου και στο T-live στον Alpha, η Λαβίνια Σταθάκη έσβησε στα 39 της χρόνια, αφήνοντας πίσω της τρία μικρά παιδιά.

«Άφησε την τελευταία της πνοή σε δημόσιο νοσοκομείο στον Άγιο Σάββα, πάλεψε πάρα πολύ και θέλω να πιστεύω ότι έχει πάει στη γειτονιά των αγγέλων. Τα τελευταία 6 χρόνια της ζωής της ήταν τα καλύτερα της δικής μου», δήλωσε ο σύζυγός της.

Η ζωή όμως της έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, η ευτυχία της συννέφιασε όταν στον 8ο μήνα της κύησης, περιμένοντας το τρίτο της παιδί, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ο οποίος είχε επιθετική μορφή. Από τη χαρά της προσμονής για τον ερχομό του μωρού, η Λαβίνια Σταθάκη κλήθηκε να φανεί δυνατή για να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή της.

«Έπασχε από έναν τύπο καρκίνου που λέγεται τριπλά αρνητικός και συνήθως εμφανίζεται σε έγκυες γυναίκες. Η Λαβίνια το έπαθε ούσα έγκυος στον γιο μας στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Ουσιαστικά γεννήθηκε πρόωρα ο μπέμπης για να ξεκινήσει τη θεραπεία της. Δεν το χαρήκαμε, αλλά πήγαμε να δώσουμε τη μάχη μας», σημείωσε ο σύζυγος της γνωστής fashion και beauty editon.
Σύμφωνα με τον σύζυγό της, από την επόμενη μέρα της γέννησης του παιδιού εκείνος μαζί με τη Λαβίνια άρχισαν να αναζητούν τους κατάλληλους γιατρούς, ώστε εκείνη με τις θεραπείες να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο που ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.

«Ήταν 36 ετών όταν συνέβη αυτό. Δεν ήθελε ποτέ να εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος, πρόσεχε την εμφάνισή της. Ήταν λαμπερή, δεν ήθελε να μιζεριάζει, δεν ήθελε να φαίνεται άρρωστη παρόλο που υπέφερε», πρόσθεσε επίσης ο σύζυγός της στο T-live.