Αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής των «Pοlkar», ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε στα «καυτά» ερωτήματα του Ζήση Ρούμπου, στην εκπομπή του, στο Action 24.

Πώς σκέφτηκαν να ονομάσουν το συγκρότημα τους «Pοlkar» και πώς σκοπεύουν να γιορτάσουν τα 10 χρόνια της «τρελής» τους πορείας; Τι είναι πιο δύσκολο, να είσαι ηθοποιός, σκηνοθέτης ή τραγουδιστής; Και ποια είναι τελικά η πιο γλυκιά αϋπνία;


Το τραγούδι είναι βγαλμένο από τη ζωή

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για το τραγούδι του «Είναι η ζωή μου σκ@τά» και είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι βγαλμένο από τη ζωή. Είμαι αισιόδοξος αλλά όταν έγραφα αυτό το τραγούδι δεν ήμουν και σκέφτηκα αυτά τα 50ευρα που έδινα στην ψυχολόγο κάθε εβδομάδα, να πιάσουν τόπο και καλλιτεχνικά. Είπα τον ψυχικό μου κόσμο να τον αποτυπώσω σε ένα τραγούδι. Ήταν ένα βράδυ που στο σπίτι άνοιξα τον υπολογιστή και έγραψα τη φωνή με ένα πάρα πολύ φθηνό μικρόφωνο.


Γιώργος Παπαγεωργίου (Polkar) & Σπύρος Γραμμένος - Η ζωή μου είναι σκατά - Official Video Clip

Μετά πήρα τον Σπύρο Γραμμένο τηλέφωνο και του είπα ότι θέλω να το γράψουμε παρέα, στο mood που ήμουν, χωρίς να περάσει από στούντιο αυτό το κομμάτι. Πριν από κάνα χρόνο ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι δεν έχει καμία σημασία με τι μέσο θα γράψεις ένα τραγούδι και ξαφνικά να βρει μια αποδοχή. Δεν είχα καμία αίσθηση ότι το κομμάτι θα αρέσει τόσο πολύ».Απολαμβάνω πολύ τον ρόλο του πατέρα

«Τον πρώτο καιρό αλλάζουν όλα αλλά δεν μας πήρε πολύ καιρό να μπούμε στο επόμενο στάδιο. Ήμουν πολύ έτοιμος. Το ήθελα πολύ και εγώ και η Δανάη. Απολαμβάνω πολύ τον ρόλο του πατέρα. Δεν ήμουν προετοιμασμένος με την αυπνία. Νομίζω όμως είναι η πιο γλυκιά αυπνία που είχα ever».


Πώς γεννήθηκαν οι Polkar:

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: