Σε ένα μεγαλειώδες ντεκόρ και καθισμένος σε μια πολυτελή δερμάτινη πολυθρόνα, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης υποδύεται έναν απρόσμενο ρόλο και αναλαμβάνει να διαφημίσει τα καταστήματα Jumbo για το Πάσχα 2024.

Ανοίγοντας ένα μυθικής αξίας και ομορφιάς αυγό Fabergé, o Χρήστος Ζαμπούνης βγάζει ένα κόκκινο πασχαλινό αυγό και μας μαθαίνει, με savoir vivre, πως να το τσουγκρίζουμε. Ο τρόπος του ξαφνιάζει ακόμη και τον γηραιό υπηρέτη που μπαίνει στο δωμάτιο, κουβαλώντας ένα πολυτελές καρότσι με παιχνίδια από τα Jumbo.


Δείτε το βίντεο:

JUMBO  Πάσχα 2024. SAVOIR VIVRE: AΒΓΟ – Ζαμπούνης


Τα καταστήματα Jumbo παρουσίασαν τη διαφήμιση στο Facebook αναφέροντας:
«Πώς πρέπει να κρατάς σωστά το πασχαλινό αβγό; Ποια είναι τα ανεπίτρεπτα λάθη που μπορεί να κάνεις την ώρα του τσουγκρίσματος; Ο Christos Zampounis, o άνθρωπος πίσω από το Savoir Vivre, τους καλούς τρόπους και την ευγένεια, μας παραδίδει ξεκαρδιστικά μαθήματα JUMBO πασχαλινής συμπεριφοράς. Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση πάντα με καλούς τρόπους και JUMBO».


Χρήστος Ζαμπούνης: Και δεύτερο διαφημιστικό σποτ για το φανελάκι

Το δεύτερο σποτ του Jumbo με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ζαμπούνη έχει τίτλο faux pas για το λευκό φανελάκι με τιράντα, το οποίο όπως αναφέρει είναι το σύμβολο κάθε ψήστη που σέβεται τον εαυτό του. Αφού κάνει μια γλαφυρή περιγραφή στη συνέχεια δίνει carte rouge (κόκκινη κάρτα).

Στο βίντεο που έχει ανεβάσει η εταιρεία στο YouTube γράφει: «FAUX PAS μια λέξη μυστήριο. Λευκό φανελάκι με τιράντα: το σύμβολο κάθε ψήστη που σέβεται τον εαυτό του. Πώς παντρεύονται αυτές οι δύο λέξεις; Και γιατί θα μας απασχολήσουν αυτό το Πάσχα; Ο μάστερ του Savoir Vivre Χρήστος Ζαμπούνης έχει την απάντηση. Γιατί "ΠΟΥ ΠΑ ρε με FAUX PAS"; Kαλό Πάσχα με JUMBO και χωρίς κόκκινες κάρτες…».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

JUMBO Πάσχα 2024. SAVOIR VIVRE: ΤΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ – Ζαμπούνης